Απάντηση Συναδινού στον Γραμματέα της ΚΠΕ του “συγχωρεμένου” ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκη !

Ο  ανεπάγγελτος και  πολιτικό  υβρίδιο  κομματικού  σωλήνα, Γραμματέας  της  ΚΠΕ  του “συγχωρεμένου” ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης, σε ένα παραλήρημα υποτιθέμενης δημοκρατίας και απόδοσης δικαιοσύνης, επικρίνει ακόμα και το δικαίωμα (που χρησιμοποιείαυτός,αλλά απαγορεύειστους  άλλους),  στον  παράνομα  και
 άδικα  προφυλακισμένο  βουλευτή  της  ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη, να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Προχωρά δε έτι περισσότερο και καταδικάζει -βιάζοντας την Ελληνική δικαιοσύνη και ακυρώνοντας το τεκμήριο της αθωότητας -σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου -Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση δολοφόνων.Συνιστώ σε αυτόντο μέγα πολιτικό άνδρα:

1) Να μην ξανατολμήσει να αναφερθεί στη ΧΑ ως νεοναζιστική γιατί εκτίθεται και παραληρεί. Βέβαια,ίσως να ενστερνίζεται τη ρήση του Ναπολέοντα:  “Στην πολιτική, η βλακεία δεν είναι μειονέκτημα”.

2) Να κοιτάξει λίγο προς το εσωτερικό του κόμματός του (ή ότι έχει απομείνει από αυτό) και θα διαπιστώσει πολλούς εγκληματίες, εθνοπροδότες και ανθρώπους με φασίζουσα πολιτική συμπεριφορά.

3) Να ασχοληθεί λίγο με το έργο για το οποίο, κάποιοι συμπολίτες μας τον έστειλαν στην Ευρωβουλή, μήπως, λέω μήπως, και ξεκολλήσει από την τελευταία θέση παραγωγικότητας και επιτέλεσης έργου, μεταξύ των ελλήνων Ευρωβουλευτών.

Προς επίρρωση του τελευταίου, ιδού: http://www.mepranking.eu/state.php?st=GR&order=ALL#ranking

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής με τονΛαϊκό Σύνδεσμο -Χρυσή Αυγή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *