Έρχονται και τα κρίσιμα

Να ξεπεράσουν το σοκ της ισοπαλίας στο ματς με τον Απόλλωνα προσπαθούν στον ΠΑΟΚ

Μάθημα θέλει ο Γιώργος Γεωργιάδης να γίνει στους παίκτες του ΠΑΟΚ το χθεσινό πάθημα στο παιχνίδι με….

τον Απόλλωνα. Αυτό είπε άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-3 που έγινε 3-3. «Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι που καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να χάσουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες; Είχαμε σίγουρα πρόβλημα στα ύψη του Απόλλωνα, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ο Απόλλων κατάφερε με τρία στημένα να μας ισοφαρίσει. Για εμάς αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα μεγάλο μάθημα, γιατί έρχονται κρίσιμα ματς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός τεχνικός.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» πρέπει να διδαχθούν, αλλά και να αφήσουν πίσω τους τον χθεσινό αγώνα. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν πολλά, καθώς την Κυριακή (30/3) υπάρχει η εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή. Επιπλέον, την Τετάρτη υπάρχει και το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και οι παίκτες θέλουν πολύ να κατακτήσουν αυτόν τον τίτλο.

Στα play-off κάθε βαθμός είναι σημαντικός και η ισοπαλία με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» πιθανόν να κοστίσει έναν, καθώς σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα παρέμενε στους 2 με βάση την τωρινή βαθμολογία, ενώ τώρα έχει έναν όπως και οι Ατρόμητος, Παναθηναϊκός.

Αναμένονται πολλές επιστροφές στο προσεχές ματς με τον σύλλογο της Μυτιλήνης, καθώς χθες έλειψαν οι τιμωρημένοι Βίτορ, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Βούκιτς, όπως και ο ανέτοιμος Λίνο, που λογικά θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη. Ενώ, πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τις θα γίνει με τον τραυματία Κατσουράνη, ενώ απίθανο θεωρείται να προλάβει ο Λάζαρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *