ΦΥΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ……. ΗΡΘΑΝ ΑΔΕΞΙΟΙ;

Κώστας Χατζιδάκης
πολιτικός συγγραφέας

Με κάθε σεβασμό και κατανόηση στο δύσκολο έργο και την μεγάλη ευθύνη της Κυβέρνησης, επιθυμούμε ως συμπαράσταση, αλλά και εξ ενδιαφέροντος να επισημάνουμε τα εξής:
Μεθοδεύεται πρόγραμμα παράλληλων κτυπημάτων από μέσα και απ’ έξω, που θα είναι διαρκή, αύξοντα και
υπόγεια..

Θα επικεντρωθούν σε χώρους δημοσιογραφικούς και ΜΜΕ, (σε καλεσμένους τους σε παράθυρα και σε δήθεν αναμεταδόσεις από το εξωτερικό, οι οποίες όμως θα είναι επιλεγμένες… π.χ. το δόλιο βίντεο περί Βαρουφάκη-βρυκόλακα κ.λπ. το οποίο αναμεταδόθηκε την 26/2/).
Σε κωλυσιεργία υπαλλήλων και λειτουργών που θα μπλοκάρουν ή θα απορρίπτουν ή θα καθυστερούν υποθέσεις και δη εισπρακτικές.
Σε ψιθυριστές και διακινητές «κατάλληλων» φημών και σλόγκαν. (Όπως περί δραχμής, περί εκλογών, περί Τραπεζών, κ.α.)

Σε ένα δήθεν καλοπροαίρετο χάιδεμα», παραπλανητικό, από τους γνωστούς μνημονιακούς δημοσιογράφους των ΜΜΕ, για να ατονήσει η έναντί τους καχυποψία των νικητών άρα και η διαδικασία περί των ιδιοκτητών (σφετεριστών) των συχνοτήτων.
Σε καθυστέρηση πληρωμών αλλά και ανάληψη από τράπεζες μεγαλοκαταθετών.
Σε ενορχητρωμένες δηλώσεις και συμπεριφορές των ξένων, αντιφατικές συχνά αλλά με ευρείες αρνητικές επιπτώσεις και εντυπώσεις.

Τέλος οι οργάνωση δήθεν τυχαίων βιαιοτήτων (τύπου πρόσφατης βίας γηπέδων ή Εξαρχείων κ.λπ.)
Στόχος είναι η πλήρης κάμψη του οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού και μιντιακού, εξαγγελθέντος ήδη προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να δημιουργήσει απογοήτευση, έως και αποστροφή τού κόσμου και μια αυξανόμενη αίσθηση απειλής για επί θύραις πτώχευσης, και πιθανότητα απόληξης αυτής σε νέες εκλογές, με αλλαγμένες πλέον τάσεις του εκλογικού σώματος…

Το πρόγραμμα αυτό είναι μια ρεβανσιστική προσπάθεια, που θα διασφαλίζει την συνέχιση της υποταγής της Ελλάδας στο μέσα και στο έξω πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, και την χρέωση όλων των δεινών στο «αριστερό πείραμα» ώστε αυτό τελικά να δυσφημιστεί και επομένως να εξαφανιστεί δια παντός πλέον, σαν διεκδικητής της εξουσίας…

Η αποτελεσματικότητα του ρόλου των Τσίπρα και Βαρουφάκη, μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους θα αποκτήσει ερωτηματικά και οι Έλληνες θα σκύψουν το κεφάλι μονίμως πλέον σαν εκείνους τους μεξικανούς χωρικούς, στο γνωστό έργο «Οι υπέροχοι 7».

Και όλα αυτά θα γίνουν, αν θα γίνουν, γιατί μια κομματική ομάδα δημοκρατών  δεν αγκαλιάζει επαρκώς δοκιμασμένους και έμπειρους αγωνιστές του λαού μας, δεν διευρύνεται αλλά μένει στα στενά πλαίσια νοοτροπίας μιας ανεπαρκέστατης αυλής, όπως πάντα συνέβαινε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *