Το ‘’ Βρικολάκιασμα του φασισμού’’!

Έντρομος ο Αντώνης, ο μεταπράτης της Δημοκρατίας , αρχίζει να κατεβάζει στο στίβο της πολιτικής ντροπής, τα εγκληματικά στοιχεία που χρόνια τώρα τον συντρόφευαν. Είναι σε όλους μας γνωστά τόσα τα ..ιδεολογικά του πιστεύω, όσο και οι εφιαλτικές του απόπειρες να ….
φτάσει, έστω και με τη μέθοδο του σαλίγκαρου , στην κορυφή. Ξέχασε βέβαια ότι στην κορυφή φυσάει ο άνεμος του θανάτου για όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ!

Φωνάζει λοιπόν, απεγνωσμένα τους γνωστούς φιλορατσιστές … ιδεολόγους της δημοκρατικής τους ανυπαρξίας και των ‘’άρειων’’… αιρέσεών τους, να τον βοηθήσουν τώρα που έρχεται η καταιγίδα.

Και πρώτος, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ασύμμετρης καταστροφής της δημοκρατίας, ο ..στρατηγός ‘’ΑΝΕΜΟΣ’’. Ο πολιτικός που ‘’τετραγώνισε’’ το κύκλο της φασιστικής του ..ροπής στο κατώφλι της προσωπικής του αυτοδιαδοχής !

Δεύτερος , έδωσε το παρόν ο Μεξικανός ‘’ΖΟΡΟ’’, ξεσκούφωτος πάνω στη βέσπα των προϊόντων λαϊκής κατανάλωσης και χλωροφόρμισης τραγουδώντας : ‘’στα άρματα –στα άρματα εμπρός στον αγώνα’’

Τρίτος, αναφώνησε ΖΗΤΩΩΩΩΩ! ο ταχυμετρητής των πετρελαιοκηλίδων της λαθρομετακίνησης , σημειώνοντας :’’ Η θα ζήσουμε, ή θα πεθάνετε’’ !!!

Τέταρτος, εκφραστής της δημοκρατικής καταστροφής και λάτρης της χρηματοφασιστικής πατριδολαγνείας , ο Νίκος ο μαυρογεννημένος , έδωσε εντολή και οι τσοπάνηδες της διασποράς και της… εισαγωγής ‘’σέλωσαν’’ τα ερωτικά τους σύμβολα του σταύλου και ξεχύνονται ασυγκράτητοι ‘’να πάρουν την Πόλη’’ !

Κι ο στρατός της σωτηρίας του..αρχηγού νοίκιασε το λαθρογκαζάδικο του μεταπράτη και εξορμά να ‘’σώσει την Ακρόπολη’’ από τους μετανάστες !

Κι αλίμονο στο..Χάρο άμα βρεθεί στο δρόμο τους !….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *