Τελευταία Νέα

Ο Δρούτσας εμφανίζει τον εκβιασμό της Τουρκίας ως θέση της Ελλάδας ! ! !

H δηλωση Δημήτρη Δρούτσα για την ΑΟΖ-οτι δηλαδή θέλουμε συμφωνία με την Τουρκία για υφαλοκρηπίδα και όχι για ΑΟΖ στο Κασελλόριζο- είναι πολιτικά και εθνικά τραγική και περίεργη.
1. Ο Δρούτσας αλαζονικά αδιαφορεί για τις θέσεις της επιστημονικής κοινότητας που προτείνει ΑΟΖ και επιδεικτικά δηλώνει ότι συζητά για υφαλοκρηπίδα με την Τουρκία. Το λογικό θα ήταν να μας πεί σε ποιά επιστημονική και διπλωματική εισήγηση στηρίζεται και πως κατέληξε σε αυτή και όχι μόνος του να….
εμφανίζεται να αποφασίζει με ύφος Λουδοβίκου.
2. Ποιό κυβερνητικό οργανο αποφάσισε αυτή την πολιτική. Που εληφθη η απόφαση;Γιατί ούτε το υπουργικό συμβούλιο το συζήτησε ποτέ το θέμα , ούτε το ΚΥΣΕΑ, ούτε κανείς. Προσωπική υπόθεση του Δρούτσα είναι;
3. Ο Δρούτσας όχι μόνο μιλάει για υφαλοκρηπίδα,αλλά κάνει επίθεση και στην επίστημονική κοινότητα (από τις καλύτερες διεθνώς) όταν λέει ότι η συζήτηση για την ΑΟΖ είναι της μόδας!!!Τα εθνικά συμφέροντα και μάλιστα, ότι πιό υγιές υπάρχει στην πολιτικη μας που στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο δεν είναι παιχνίδι, ούτε μόδα. Από που αντλεί αυτή του την αλλαζονία;Oυσιαστικά αλλά χωρίς να το ομολογεί ο Δρούτσας αποδέχεται τη θέση της Τουρκίας ότι το Καστλλόριζο είναι ειδική περίπτωση, αφού η Αγκυρα μας εκβιάζει,απειλώντας πως θα αποχωρήσει από τις συνομιλίες, αν η Ελλάδα επιμείνει για την ΑΟΖ.Ετσι, ο Δρούτσας εμφανίζει τον εκβιασμό της Τουρκίας ως θέση της Ελλάδας!!!

http://epirusgate.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *