Τατσόπουλος: «Ηλία με αφήνεις να δω τον Τελευταίο Πειρασμό;»

Μετά τον άγριο τηλεοπτικό καβγά μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Τατσόπουλου και της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου (δείτε σχετικά εδώ ) και με νωπά ακόμα τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» που πυροδότησαν τη δημόσια σύγκρουση μεταξύ των δύο κομμάτων, ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, έστρεψε αυτή τη φορά τα «πυρά» του στον….
βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Τατσόπουλος, τόνισε – απαντώντας στην δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη πως εφεξής «οι Συριζέοι θα τρώνε πόρτα» – πως η Χρυσή Αυγή, του 7 %, προσπαθεί να επιβάλλει στους άλλους τι θα κάνουν με τρομοκρατία και επίδειξη νταβατζιλικιού.

Και δήλωσε πως εάν επιμένει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην άποψη πως θα τρώνε πόρτα οι ανθέλληνες μαϊντανοί και οι Συριζέοι, ο ίδιος και οι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα τον παίρνουμε τηλέφωνο και θα λέμε, Ηλία θέλω να πάω να δω τον τελευταίο πειρασμό μπορώ, θέλω να δω το Jesus Christ Superstar, με αφήνεις;».

Πρόσθεσε δε ότι «αυτοί θέλουν να συνηθίσουμε αυτά τα νταηλίκια και τα νταβατζιλίκια, δείχνουν στον κόσμο ότι είναι συμπαθητικοί χοντρούληδες, ωστόσο λειτουργούν με όρους συμμορίας».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *