Ο Μπουτάρης είπε ψέματα . . . ..

Νέα επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.

Ο κ. Μάτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μπουτάρης είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Βόλο, ότι…..
έχει κάνει πάρα πολλές παραδρομές και έχει ζητήσει πάρα πολλές συγνώμες στην θητεία του, ενώ αναφερόμενος στους βαρείς χαρακτηρισμούς του δημάρχου τόνισε «ο καθείς και το ήθος του»

Όχι στην πόλωση

Κάθετος στο ενδεχόμενο πολιτικών διλημμάτων στις δημοτικές εκλογές εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μάτης στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση.
«Δεν υπάρχει δήμαρχος που δεν είναι για τους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση που υπάρχει στην πόλη αυτό θα είναι το κριτήριο με βάση το οποίο οι άνθρωποι θα ψηφίσουν.
Όσοι προσπαθήσουν να πολώσουν το κλίμα στα μνημόνια, αντιμνημόνια, ευρώ ή δραχμή θα έχουν απέναντί τους μια κοινωνία που θα είναι παγερά αδιάφορη.
Νομίζω ότι οι πολίτες έχουν απορρίψει την πόλωση. Γιατί δεν δίνει απαντήσεις. Η κοινωνία θέλει λύσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *