Τελευταία Νέα

Χρηστος Παππας-Χρυση Αυγη Ελληνας Χριστιανός με χερια καθαρά

“Ο Φίρερ του Γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15:30 της 30ης Απριλίου 1945. Την ίδια μέρα, 30 Απριλίου μετά από 38 χρόνια εμείς οι Ελληνες Εθνικοσοσιαλισταί θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας…
με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φίρερ “σε μια-δυο γενεές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη”. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη Νίκη. Η Νίκη θα είναι δική μας. Νίκη που θα σημάνει την εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία και την συντριβή του δηλητηριαστή όλων των λαών: του διεθνή Ιουδαϊσμού. 30 Απριλίου 1945 – 30 Απριλίου 1983. Ο αγών συνεχίζεται. Το μέλλον μάς ανήκει”.
ΠΟΙΟΣ έγραψε αυτά τα εμπνευσμένα λόγια; Να μην σας κρατάω σε αγωνία. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της “Χρυσής Αυγής”, το καημενούλι το ναζιστάκι που εγώ “συκοφάντησα” και μου έκανε μήνυση. Δημοσιεύτηκε στο τεύχος της “Χρυσής Αυγής” Νο 10, με τίτλο “Αναφορά σε μια μεγάλη επέτειο” -την 38η επέτειο από το θάνατο του Χίτλερ- και αναδημοσιεύεται στη “Μαύρη Βίβλο της Χρυσής Αυγής” του Δημήτρη Ψαρρά. Μην λησμονήσεις, Χρηστάκο, να καταθέσεις το συλλεκτικό τεύχος την επόμενη φορά που θα πας να προσκυνήσεις το εικόνισμα της Παναγίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *