Το θέατρο του παραλόγου


Από το προηγούμενο Σάββατο, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στο πρόβλημα «Μαύρη Ανατολή» και κοντεύουν να μας τρελάνουν. Οι «τύπου» δημοσιογράφοι, σε συνδυασμό με τους λοιπούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς μαϊντανούς – στυλοβάτες της δημοκρατίας αναλύουν το….
φαινόμενο κατά το δοκούν και παραπλανούν μεθοδευμένα τον Ελληνικό λαό χάριν συμφερόντων .

Η διαστρέβλωση των πραγμάτων και η εκφορά αντιναζιστικού λόγου μέχρι και από 12χρονα σε όλο της το μεγαλείο. Πραγματικό Θέατρο παραλογισμού.

150 σχολιαρόπαιδα, ήταν δεν ήταν , έκαναν και χθες το χρέος τους απέναντι στην Δημοκρατία και έκλεισαν το κέντρο της πόλης φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα .

Η ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών ωχριά μπροστά στον δίκαιο αγώνα των αντιφασιστών μαθητών !!!

Το πρόβλημα δεν είναι η «Μαύρη Ανατολή» αλλά εμείς. Οι συντεταγμένοι δημοκρατικοί πολίτες που αφήνουμε τους «ανατολίτες» από την μια και τους γνωστούς μπαχαλάκηδες από την άλλη να κάνουν την ζωή στην πόλη μας δύσκολη και την οικονομία δυσκολότερη.

– Είμαστε εμείς οι ίδιοι που αφήσαμε τα Δεκεμβριανά με τους νεκρούς της Marfin.

– Είμαστε εμείς οι ίδιοι που αφήσαμε ένα καλοκαίρι τους «αγανακτισμένους» να κάνουν την Πλατεία Συντάγματος γύφτικο τσαντίρι.

– Είμαστε εμείς οι ίδιοι που αφήσαμε τους μπαχαλάκηδες επί δεκαετίες να κάνουν άντρο τους τα Εξάρχεια λες και ήταν σπίτι τους.

-Είμαστε εμείς οι ίδιοι που αφήσαμε στον Άγιο Παντελεήμονα την «Μαύρη Ανατολή» να αλωνίζει.

Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε εμείς οι ίδιοι που φωνάζουμε για την ανεργία και τα μνημόνια. Ζητάμε τουρισμό , θέσεις εργασίας και ανάπτυξη ανεχόμενοι ομαδικώς τα κακώς κείμενα .

Εκατό ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας έβαλαν λουκέτο την τελευταία τριετία και χιλιάδες θέσεις εργασίας χάθηκαν γιατί εδώ δεν είναι κέντρο Ευρωπαϊκής μεγαλούπολης ( ανάθεμα μας , θέλουμε και να λεγόμαστε Ευρωπαίοι ) είναι το κέντρο της ζούγκλας.

Ο τουρίστας που βλέπει τα ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα , την βρώμα και την δυσωδία σε συνδυασμό με την « αρπαχτή » μήπως πρέπει να μας διαφημίσει κιόλας ;

Ο τουρίστας που θέλει να επισκεφθεί την Ακρόπολη αλλά δεν συγκινείται με την απεργία και βλέπει τις πόρτες κλειστές , μάλλον φταίει ;

Ο ταλαίπωρος που ήρθε από την άκρη του κόσμου , αλλά με το sightseeing απαγορευμένο στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου λόγω μποτιλιαρίσματος, απεργιών και γενικευμένης τρέλας μάλλον να ξανάρθει ;

Για να έρθουν λοιπόν οι τουρίστες και να μείνουν , χρειάζεται πρώτιστα να αλλάξουμε νοοτροπία, να εκριζώσουμε από μόνοι μας τα παρασιτικά φαινόμενα στην πόλη.

Να εκπαιδευτούμε στην φιλοξενία.

Να αγαπήσουμε τον συμπολίτη μας.

Να αγαπήσουμε την πόλη μας.

Ας χαιρετίσουμε την προσπάθεια ’‘ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ’’ και να βρούμε όλοι μαζί και άλλες εναλλακτικές προτάσεις τόνωσης του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.

Χάριν παραδείγματος :

– Δωρεάν μεταφορά τουριστών κάθε Δευτέρα από τα ξενοδοχεία τους στο κέντρο της πόλης με επιστροφή από τον ΣΑΤΑ για να γνωρίσουν την πόλη 7 – 11 μ.μ.

– Δωρεάν βραδιές κάθε Τρίτη βράδυ από εθελοντές μάγειρες στο κέντρο της πόλης την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

– Δωρεάν ξενάγηση κάθε Τετάρτη από εθελοντές που αποδεδειγμένα έχουν γλωσσική επάρκεια κατά τους χειμερινούς μήνες σε συνεργασία με τα Ινστιτούτα Γλωσσών των κρατών που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και τις Πρεσβείες.

– Happening όλο το Σαββατοκύριακο από ανθρώπους που τους η αρέσει η κίνηση, ο χορός το θέατρο, υπό την αιγίδα, την υποστήριξη και την οργάνωση των: Πολιτιστικού Οργανισμού της Αθήνας, του ΥΠΠΟ, του Εθνικού Θεάτρου, της ΕΛΣ κλπ.

Η συζήτηση εδώ στο φιλόξενο antinews μπορεί να ανοίξει , να γίνουν και άλλες προτάσεις , γιατί η πορεία μας οφείλουμε να είναι προς τα εμπρός.

Εμάς δεν πρέπει να μας αγγίζουν ούτε οι «ανατολίτες» ούτε το καθετί που μας απομακρύνει από την αισθητική μας.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Chef Χρήστος Κουμάντος

http://www.antinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *