Καταφανέστατες επιχειρήσεις άσκησης Τρομοκρατίας από την κυβέρνηση

Αρχή έγινε στις Σκουριές της Χαλκιδικής, με την σύλληψη 4 κατοίκων από τους αγωνιζόμενους κατά της εξόρυξης χρυσού. ( Εκεί συνεχίζεται και το “σπορ” βίαιης προσαγωγής για απόσπαση στοιχείων DNA από “υπόπτους”. )

Στη συνέχεια καταργήθηκε η….
δημόσια ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ, που είχαμε χαρακτηρίσει ως Δοκιμή γενικού πραξικοπήματος.

bouli

Χθες απαγορεύθηκε συγκέντρωση πολιτικής διαμαρτυρίας στην πλ. Συντάγματος, από ένα σωματείο εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού. Που ακολούθησε επίσημες “ανησυχίες” περί προετοιμασίας “πραξικοπήματος”.

Και σήμερα συνελήφθη σύσσωμη η ηγεσία του 4ου (3ου ή 2ου με τελευταίες δημοσκοπήσεις) κοινοβουλευτικού κόμματος.

Και σήμερα συνέβη κάτι που τελευταία φορά έγινε στις 21 Απρίλη 1967, δηλαδή μαζική σύλληψη εν ενεργεία βουλευτών.

Πρόκειται για καταφανέστατες επιχειρήσεις άσκησης Τρομοκρατίας από την κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση που περιλαμβάνει στελέχη κατηγορούμενα για εγκλήματα κατά της κοινωνίας, της εθνικής οικονομίας, της πατρίδας μας ολόκληρης, όπως πρωτίστως ο Ε. Βενιζέλος, ο Στουρνάρας κ.λπ. . Μία κυβέρνηση των 154 βουλευτών που εξ αυτών οι 50 είναι καταχρηστική δωρεά  του εκλογικού νόμου. Μίας κυβέρνησης του 42%, όπου σήμερα το μεν ΠΑΣΟΚ είναι αμφίβολο εάν λαμβάνει το 3% η δε ΝΔ οπωσδήποτε βρίσκεται κάτω και από το 19% του Μαΐου 2012. Μία κυβέρνηση δηλαδή ποσοστού μικρότερου από το 20%!

Προφανώς η σημερινή κίνηση έγινε υπό τον φόβο να προκαλέσει η Χ.Α. πολιτική κρίση με εκλογές, ύστερα και από την χθεσινή κατάθεση μήνυσης κατά του ΠΑΣΟΚ για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Οι συλλήψεις έγιναν σπασμωδικά και βέβαιον είναι πως δεν υπάρχει πολιτική πρόβλεψη για τις συνέπειες αφού ακόμη και η απαγόρευση του κόμματος ΧΑ, δεν μπορεί να εμποδίσει την εμφάνιση υποκατάστατου.

Προφανώς επίσης διεξάγεται μία επιχείρηση κάμψης του φρονήματος των πολιτών, που διατηρούν πατριωτικές αρχές και αξίες, που αγωνίζονται κατά των μνημονίων και αρνούνται επίμονα τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης στην καθημερινότητά τους.

Η σύλληψη των Χρυσαυγητών επιβεβαιώνει πως είναι “αντισυστημικό” κόμμα, τους ηρωοποιεί και ύστερα από το πρώτο σάστισμα της κοινής γνώμης επακόλουθο θα είναι η εκτίναξη της δημοφιλίας τους. Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αφορούν σε περυσινά και παλαιότερα γεγονότα, το καταστατικό τους είναι γνωστό εδώ και χρόνια και μένει να αποδειχθεί εάν εμπλέκονται στη δολοφονία του άτυχου Π.Φύσσα. Εάν δεν υπάρχει εμπλοκή με αποδείξεις των βουλευτών, τότε η κατάρρευση των κατηγοριών θα είναι παταγώδης. Αν η Χ.Α. δεν έφερε στοιχεία χιτλερικά -ή εάν τα αποβάλει- στην φυσιογνωμία της, η απήχηση και η επιρροή της στην ελληνική κοινωνία θα ήταν εξαιρετική. Γιατί η ελληνική κοινωνία όχι μόνον υποφέρει αλλά και έχει αγανακτήσει και αηδιάσει και από το κλεπτοκρατικό διαπλεκόμενο ξενόδουλο σύστημα της μεταπολιτευτικής κομματοκρατίας.

Αν στο επόμενο διάστημα που η ΧΑ θα απασχολεί τα πρωτοσέλιδα αλλάξει ή αποκηρύξει τις χιτλερίζουσες ιδεολογικές προτιμήσεις της, τότε πολιτικά θα εξέλθει ισχυρή, ίσως και ισχυρότερη.

Εκτός και αν το κενό της αποδεσμεύσει δυνάμεις πατριωτών πολιτών που είχαν εγκλωβιστεί και προκύψει ενίσχυση στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Λέτε να έρχεται η σειρά του Πάνου Καμμένου;

( Στο μεταξύ, σίγουρα εντός των ημερών θα δούμε και την βίαιη εκκένωση του μεγάρου της ΕΡΤ στην αγ. Παρασκευή ).

Ή μήπως προλάβουν να συναντηθούν τα “δύο άκρα” καθώς προβλέπεται αβάσταχτος ο Χειμώνας που έρχεται;

Πάντως και νέα συνταγματική εκτροπή θα συμβεί καθώς θα θέλουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να λειτουργήσει η Βουλή με ένα κόμμα 400.000 ψήφων … εκτός νόμου. Πώς θα νομιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση παραβίασης και του Κανονισμού της Βουλής; Τι θα κάνουν οι αντικυβερνητικές δυνάμεις; Πόσο αντιμνημονιακές θα φανούν τώρα που μπορούν να προκαλέσουν εκλογές- και για ευνόητους λόγους τον Μάιο, μαζί και με τις προγραμματισμένες ευρωεκλογές και δημοτικές;

Νίκος Καραβαζάκης

vimasaronikou.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *