Τελευταία Νέα

Προσπάθεια εκφοβισμού συνέπεια απόπειρα κλοπής οι πυροβολισμοί στην Φτερόλακα

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας όπου αναμεταδώσαμε την είδηση σχετικά με συμβάν στην Φτερόλακα Ευρυτανίας όπου γυναίκα κάτοικος του χωριού πυροβόλησε στο αέρα και συνελήφθει απο την αστυνομία επικοινώνησε η ίδια μαζί μας και μας διέψευσε τα περί “ασκόπων πυροβολισμών”…
Η ηλικιωμένη γυναίκα,κάτοικος Φτερόλακας,μιλώντας στο Prasia.com μας αναφέρει ότι την συγκεκριμένη ημέρα και περί ώρας 1:30 το βράδυ ,δύο άγνωστοι προσπάθησαν να ….
μπούν στο σπίτι της για να την κλέψουν,πηδώντας τον φράκτη την ώρα που ήταν μόνη της στο σπίτι.
Όταν τους πήρε χαμπάρι και μην μπορώντας να επικοινωνήσει με την αστυνομία και με τον γιο της,λόγω μη επαρκούς δικτύου τηλεφωνίας,πήρε το κυνηγετικό όπλο που νομίμως κατέχει,και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο αέρα δύο φορές.
Η γυναίκα(της οποίας τα στοιχεία είναι στην διάθεσή μας),καταγγέλλει την ανυπαρξία της αστυνομίας στο χωριό της και τις συνεχής απόπειρες κλοπής που έχει περάσει.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της η αστυνομία ήρθε κατόπιν τηλεφωνήματος γειτόνων της,που ανησύχησαν για τους πυροβολισμούς, με συνέπεια την κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου ώς παράνομη οπλοχρησία και όχι οπλοκατοχή.
Φυσικά την διενέργεια , τα στοιχείακαι τα αίτια του περίεργου αυτού συμβάντος είναι στην διάθεση της αστυνομίας.

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *