Φήμες για Γκουιντέτι και Λάζαρο

Στη Σκωτία βρέθηκε προχθές ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος φημολογείται ότι είχε επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως έγραψε χθες η SportDay, φέρεται να είδε από κοντά και τον Χάρις Βούτσκιτς που παίζει στη Ρέιντζερς, ενώ στο γήπεδο ήταν και ο Πέδρο Μέντες. Παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πλέον είναι μάνατζερ, και είναι πιθανό να συζήτησε μεταγραφικά θέματα με τον προπονητή των «ερυθρόευκων».

Στη Γλασκώβη, όμως, υπάρχει και η Σέλτικ, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζον Γκουιντέτι που φέτος έχει παίξει σε 24 αγώνες (8 γκολ και 7 ασίστ). Ο Σουηδός φορ είχε προταθεί πέρσι στους Πειραιώτες, όμως η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη, αφού δεν πρόκειται να μείνει στους «πολίτες» μετά τη λήξη του δανεισμού του.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Ιταλία, όπως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως γράφει το Goal, οι πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν θετικοί στο ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Φέτος έχει παίξει σε 22 αγώνες και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ήδη έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Χριστοδουλόπουλο να δεσμεύεται για ακόμη δύο χρόνια με την Βερόνα.

Πηγη sportfm  

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *