Ραγκούσης για την Πάρο… Τέλος!

Απογοητευμένος, όχι μόνο από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τους συντοπίτες του Παριανούς, δείχνει ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Πάρου, Γιάννης Ραγκούσης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Φωνή της Πάρου», ο κ. Ραγκούσης άφησε σαφείς αιχμές κατά των…

κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ενώ επιτέθηκε και σε συντοπίτες του, σημειώνοντας πως υπάρχει μερίδα πολιτών που δεν αναγνωρίζει τη συμβολή του στην κατασκευή του αεροδρομίου, ενώ επισημαίνει ότι ελάχιστοι τον στήριξαν στις προσωπικές επιθέσεις που δέχτηκε.

Ο κ. Ραγκούσης ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά στον τόπο του, σημειώνοντας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2014. ««Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, καμία τέτοια σκέψη. Το αντίθετο. Τώρα που η κατασκευή του νέου αεροδρομίου ξεκίνησε αποφάσισα να σας ανακοινώσω μια οριστική μου απόφαση. Όχι μόνον δεν θα είμαι υποψήφιος αλλά “Ραγκούσης για την Πάρο τέλος… πολιτικά”», τόνισε.

«Όσο και αν δύσκολα μπορεί κανείς να το κατανοήσει, τους ανθρώπους και τον τόπο σου ορισμένες φορές τους βοηθάς αποχωρώντας κι όχι παραμένοντας. Έτσι και αλλιώς η Πάρος δεν έχει τέλος, ο καθένας μας όμως έχει. Άλλωστε, η Πάρος, έχει στη διάθεσή της τους υβριστές μου, τι να με κάνει εμένα; Αφού έχει αυτούς, δε με χρειάζεται», συμπλήρωσε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *