Η Ντόρα τραβάει τον Σαμαρά… στο ξέφωτο (του Συνεδρίου)

Από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κιόλας, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε δείξει ότι είναι αποφασισμένη να βάλει το προσωπικό πολιτικό κεφάλαιό της απέναντι στην…
κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τη βαριά και ιστορική ήττα των εκλογών της 25ης Ιανουρίου οδηγείται σε ακόμη μεγαλύτερη, και μη αναστρέψιμη συρρίκνωση.

Στον απόηχο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αρνήθηκε και πάλι να αναλάβει τις ευθύνες για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να δρομολογήσει τις διαδικασίες για ένα λυτρωτικό για την Κεντροδεξιά Συνέδριο, η Ντόρα Μπακογιάννη επανήλθε.

Μιλώντας με σθένος στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε την αναγκαιότητα σύγκλησης εκτάκτου Συνεδρίου, και αναρωτήθηκε για ποιόν λόγο το αρνείται ο Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών, από ένα τέτοιο Συνέδριο, είτε ο Αντώνης Σαμαράς θα έβγαινε ενισχυμένος, είτε θα υπήρχε μια νέα, δυνατή ηγεσία.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, σύμφωνα με τη Ντόρα Μπακογιάννη, θα είχε δοθεί στη βάση της Νέας Δημοκρατίας η δυνατότητα να μιλήσει και να τοποθετηθεί για το μέλλον της Παράταξης.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *