Ακόμα και με την θανατική ποινή κινδυνεύει διάσημη ευρωπαία πορνοστάρ που γύρισε «ροζ» σκηνές» στις Πυραμίδες της Γκίζας!

Ακόμα και με την θανατική ποινή κινδυνεύουν ξένοι «τουρίστες» που γύρισαν σκηνές πορνογραφικού περιεχομένου
κοντά στις Πυραμίδες της Γκίζας, εφόσον βεβαίως βρεθούν και συλληφθούν. «Υπάρχει παράνομο αμοντάριστο οπτικό υλικό πορνό στην περιοχή των πυραμίδων το οποίο γύρισε μία ξένη τουρίστρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργού Αρχαιοτήτων Μαμντούχ αλ Νταμάτι, ο οποίος πρόσθεσε πως ανέθεσε τη διερεύνηση της υπόθεσης στον εισαγγελέα.

Το διάρκειας δέκα λεπτών βίντεο, με πρωταγωνίστρια την ευρωπαία πορνοστάρ Aurita, είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο τον περασμένο χρόνο, ωστόσο έλαβε διαστάσεις μόλις αυτή την εβδομάδα, όταν αιγυπτιακή εφημερίδα φιλοξένησε σχετικό δημοσίευμα συνοδευόμενο από φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν μία γυμνόστηθη γυναίκα.

Αρχικώς, η νεαρή γυναίκα απεικονίζεται να κάνει βόλτες γύρω από τις Πυραμίδες φορώντας ένα αποκαλυπτικό κίτρινο μπλουζάκι και ένα «καυτό» σορτς, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να κάνει στοματικό έρωτα στον ίδιο το χειριστή της κάμερας. Αιγυπτιακό έντυπο έγραψε ότι στο βίντεο εμφανίζονται ρωσόφωνοι τουρίστες να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις κοντά στις 4.500 ετών πυραμίδες της Γκίζας, αλλά και στη Σφίγγα.

Πηγη πανδωρα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *