Ο Νταλάρας οι Πόντιοι και το έθνος.

Έχοντας πολλές φορές εκφράσει την διαφωνία μου με διάφορες θέσης- απόψεις του Γιώργου Νταλάρα, σήμερα είμαι υποχρεωμένος να επαινέσω την απόφαση σου να συμμετάσχει στην μεγάλη σύναξη των εκ του πόντου ξεριζωμένων Ελλήνων.
Ανεξάρτητα των πρόσκαιρων επιμέρους διαφωνιών μας ως Έλληνες και των πολιτικών θρησκευτικών και ιδεολογικών μας πεποιθήσεων είναι ανάγκη για λόγους εθνικής συνέχειας να αισθανόμαστε την υποχρέωση της αλληλοεκτίμησης και….
του αλληλοσεβασμού.
Όσο και αν έχουμε αλληλοπικραθεί, είναι κάποιες στιγμές που ο αλληλοσεβασμός συνοδευόμενος από ένα πραγματικό εκατέρωθεν ζεστό χειροκρότημα είναι επιβεβλημένα.
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει Δεξιά δεν υπάρχει Αριστερά μόνο κόκκαλα υπάρχουν των Ελλήνων τα Ιερά.
Όσο ποιό βαθιά εμπεδώσουμε αυτό το σύνθημα, τόσο ποιό πολύ θα κατανοήσει ο ένας τον άλλον ανοίγοντας έτσι ένα σίγουρο και σταθερό δρόμο προς την εθνική δόξα η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση πραγματικής συλλογικής δημιουργίας και Εθνικής συνοχής.
Ένα μεγάλο εύγε στον Γιώργο Νταλάρα που με την παρουσία του στο 8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών πιστεύω να ανάψει στις καρδιές των Ελλήνων την φλόγα της πραγματικής συλλογικής αναγέννησης του έθνους κάτι που είναι η και βασική προϋπόθεση για να προοδεύσει η πατρίδα.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *