Τοντ: Ο Σουμάχερ θα μπορέσει να έχει μία φυσιολογική ζωή

Ενώ ο Μπιανκί αγωνίζεται για τη ζωή του μετά τον τραυματισμό του απο τη σοκαριστική έξοδο που είχε (δείτε ΕΔΩ το video), τα νέα για τον Σουμάχερ είναι καλά, δια στόματος Ζαν Τόντ…
Νέα διάσταση στη μάχη του Μίκαελ Σουμάχερ να ανακάμψει από το σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, δίνουν δηλώσεις του Ζαν Τόντ. Σήμερα συμπληρώνονται 285 ημέρες από το ατύχημα του Γερμανού κάνοντας σκι στο θέρετρο της Μιραμπέλ και μέχρι τώρα, η ενημέρωση για την πορεία τη αποθεραπείας του, ήταν ελάχιστη.
 Στις 9 Σεπτεμβρίου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Λωζάνης, στο σπίτι του στην Ελβετία. Από τότε, το μοναδικό «νέο» αφορούσε δηλώσεις της συζύγου του, Κορίνα, που έλεγε πως ο Μίκαελ σημείωνε αργή αλλά σταθερή πρόοδο. 
Αν δεχθούμε όσα είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ζαν Τόντ, τότε αυτή η πρόοδος είναι σημαντική! «Εκτιμώ πως ο Σουμάχερ θα μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, να έχει μία σχετικά φυσιολογική ζωή. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι πως δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο της F1. Είναι όμως μαχητής. Η κατάστασή του βελτιώνεται, πράγμα σημαντικό, όπως άλλωστε το γεγονός πως πλέον βρίσκεται σπίτι του, με την οικογένειά του. Έχει όμως ακόμα μπροστά του μακρύ και δύσβατο δρόμο. Ελπίζω να βελτιωθεί. Η οικογένειά του είναι δίπλα του. Χρειάζεται χρόνο και ηρεμία», είπε ο Τόντ στο βελγικό RTL.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *