Τελευταία Νέα

Κύπρος: Ψυχολογικό πόλεμο λάσπης καταγγέλει ότι υφίσταται ο Δ. Χριστόφιας

Σε δημόσια εμφάνιση, για πρώτη φορά έπειτα από πολλές ημέρες, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, διατύπωσε την καταγγελία ότι…

υφίσταται ψυχολογικό πόλεμο, ο οποίος, όπως ανέφερε, είναι χειρότερος και από τη φυσική δολοφονία.

Αφορμή για τις δηλώσεις του, όπως υποστήριξε, είναι οι φήμες περί φυγάδευσης κεφαλαίων στο εξωτερικό, τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένειά του.

Ο κ. Χριστόφιας υποστήριξε ότι δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από την Κύπρο και δεν αντέχει άλλο «τη λάσπη, τις διαβολές, την υπόσκαψη και το βρώμικο ψίθυρο» κατά του ιδίου και ολόκληρης της οικογένειάς του.

«Είναι ντροπή να κυκλοφορούν ψίθυροι ότι τάχα ο Χριστόφιας έχει διαμέρισμα στην Αβάνα και θα πάει στην Κούβα, ότι προσέφυγε εκεί για να ζητήσει πολιτικό άσυλο, ότι έχει διαμέρισμα πολυτελείας στο κέντρο του Λονδίνου και ότι η μία κόρη του έχει καταθέσεις στην Ελβετία από τα εκατομμύρια που πήρε από το γάμο της και η άλλη του κόρη στο Λονδίνο, όπως και η σύζυγός μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατέληξε: «Ντρέπομαι πραγματικά για λογαριασμό εκείνων που διαδίδουν αυτές τις λασπολογίες».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *