Ο Νικήτας Κακλαμάνης επιστρέφει στη ΝΔ

Την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και στο κόμμα της ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ο πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε ανακοίνωσή του, ο βουλευτής αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και «ήρθησαν όλες οι παρεξηγήσεις», με αποτέλεσμα να αποδεχθεί με χαρά την πρόσκληση για επανένταξη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «βλέποντας την ανταπόκριση όλων των ιστορικών στελεχών της ΝΔ στο προσκλητήριο ενότητας του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, κατάλαβα ότι δεν δικαιούμαι να είμαι απών».

Σύμφωνα με τον κ. Κακλαμάνη, την πρωτοβουλία για τη συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός.

«Η μακρόχρονη φιλία μου με τον Αντώνη Σαμαρά και η επί δεκαετίες παρουσία μου στην παράταξη, ήταν ο καταλύτης της σημερινής θετικής εξέλιξης» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία στις 31 Μαρτίου, όταν είχε ψηφίσει «παρών» στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.

Τότε, ο βουλευτής είχε δηλώσει ότι δεν υποκύπτει σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλει στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων.

«Επανήλθε όπως έφυγε» σημείωναν οι βουλευτές στους διαδρόμους της Βουλής για τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη και την επιστροφή του στην ΚΟ της ΝΔ.

Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να στείλει χειρόγραφη επιστολή για την επανένταξη του βουλευτή έχει τη σημειολογία της, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Κακλαμάνης παραπονούνταν ότι ο κ. Σαμαράς τον είχε διαγράψει ακαριαία, παραδίδοντας ο ίδιος στον πρόεδρο της Βουλής ανάλογη χειρόγραφη επιστολή, με την οποία τον έθετε εκτός της «γαλάζιας» ΚΟ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *