Ο ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Με μια εμφυλιοπολεμική εισήγηση, η οποία καθυβρίζει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, του Π. Μελά ειδικότερα , το Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Διαβούλευσης του Παύλου Μελά , την πλειοψηφία των Κομμάτων , τους φορείς και τους συλλόγους της Πόλης , συγκαλεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ για να επιβάλει με το έτσι θέλω την εγκατάσταση αυτού του ΣΜΑ στην Ευκαρπία, που το Δ.Σ του Δ. ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ , ΤΡΕΙΣ φορές ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ με 1 ψήφο κατά, πως ΑΡΝΕΙΤΑΙ, γιατί δεν είναι ένας από τους επτά , όπως προβλέπονταν αλλά ΕΝΑΣ και…
ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ για όλη την πόλη ! Αποφάσισε επίσης πως θέλει ΣΜΑ που θα εξυπηρετεί τον Π. Μελά και ένα ακόμα Δήμο , ας είναι και ο Νεάπολης Συκεών !!

Αποσιωπά πως η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που πήραν μέρος στη ΣΤΗΜΕΝΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ «διαβούλευση» τάχτηκε κατά του έργου χαρακτηρίζοντας το «περιβαλλοντική βόμβα» για όλο το Νομό. Σε μια περιοχή που ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ εγκατέλειψε και η οποία ΜΟΛΥΝΕΙ με την παλιά χωματερή να εκλύει μαύρα ζουμιά και τοξικά αέρια , που διαχέονται στο Θερμαϊκό και στην ατμόσφαιρα εδώ και δεκαετίες . Σε απόσταση 100 μέτρων από το ΤΙΤΑΝ που έχει άδεια Καύσης και σκουπιδιών , όπως προτείνει ο κ Μπουτάρης , φανερά και ξεδιάντροπα.

Ο κ.Δανιηλίδης βρίζει τους πάντες και τα πάντα , γιατί δε συμφωνούν μαζί του . Απαξιώνει τη γνώμη τους και τσαλακώνει αξιοπρέπεια και τιμή απλών ανθρώπων αποδίδοντας τους δόλο τουλάχιστον. Δε σέβεται τις αποφάσεις της Κοινότητας και του Δήμου Ευκαρπίας ούτε την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας ,που θα εκδικαστεί αρχές Δεκέμβρη ! Αντίθετα όμως δεν καταγγέλει τον κ. Σ. Φάμελλο της Θέρμης , ο οποίος περηφανεύεται πως μπλόκαρε τον περιφερειακό σχεδιασμό καταθέτοντας προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας !

Αντί έστω και τώρα , στο παρά 5΄ να προτάξει το συμφέρον της Πόλης και του Νομού επιλέγει να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα. Αντί να καθίσει με το Δήμαρχο και το Συμβούλιο του Π. Μελά , με το Δίκτυο 50 ώστε να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση , εξακολουθεί όχι απλά να φοβερίζει και να απειλεί , αλλά να οδηγεί την Πόλη στο διχασμό και την αντιπαράθεση !

Ο Σίμος Δανιηλίδης προκαλεί . Είναι επικίνδυνος !

Αφού απέτυχε να επιβάλει την οριστική καταστροφή της Θεσσαλονίκης , στην αρχή με εκφοβισμούς και μηνύσεις , μετά με υποκριτικό διάλογο , στη συνέχεια με διορισμούς 153 διμηνιτών , με αντισταθμιστικά και τελικά με τα ΜΑΤ, επιχειρεί τώρα να στρέψει τους κατοίκους σε αιματηρό εμφύλιο !

Φτάνει όμως . Ως εδώ και μη παρέκει . Η πόλη και οι κάτοικοι της δε χρωστάνε τίποτα . Ίσα ίσα σας εμπιστεύθηκαν Καιρός κι εσείς να τιμήσετε αυτή τους την εμπιστοσύνη ! Αφού δεν καλέσατε ούτε το φίλο σας Δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο ούτε εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβούλιου ούτε εκπρόσωπο των εργαζομένων στην αποκομιδή ούτε εκπρόσωπο του Δικτύου , ας κάνετε μια ενημέρωση για το ζήτημα ( δεν πειράζει να μας βρίσετε και λίγο) αλλά αποφασίστε

να ξεκινήσουμε ένα ουσιαστικό , ειλικρινή διάλογο για την πιο συμφέρουσα λύση . Η επιμονή σας σε κηρύγματα μίσους δεν θα ωφελήσει , αλλά θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κι επικίνδυνες καταστάσεις , για τις οποίες θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνος .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *