Τα θέλει όλα ο Λάσμε

Υπεράσπιση των κεκτημένων, αλλά και κατάκτηση της Ευρωλίγκας «ορέγεται» ο Γκαμπονέζος

Ο Στεφάν Λάσμε δεν διστάζει να βάλει τον πήχη στο υψηλότερο σημείο για…

τον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Γκαμπονέζος σέντερ μιλά χωρίς φόβο για τριπλ-κράουν.

«Θέλουμε να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα,. αλλά φυσικά να κατακτήσουμε και την Ευρωλίγκα. Θα πάμε βήμα-βήμα. Μόνο έτσι μπορείς να φτάσεις στην κορυφή και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Είναι κανόνας αυτό. Βήμα-βήμα και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό σου και ελπίζω ο δικός μας απολογισμός να είναι αυτός που θέλουμε, δηλαδή η κατάκτηση και των τριών τίτλων που θα διεκδικήσουμε», δήλωσε στο Goal.

Όσο για τον ανταγωνισμό, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ποτέ δεν είναι εύκολα. Οι αντίπαλοί μας ενισχύθηκαν. Βέβαια το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τι κάνεις εσύ. Εμείς όχι μόνο κρατήσαμε τα βασικά στελέχη μας, αλλά ενισχυθήκαμε σημαντικά και σε όλες τις γραμμές μας με σπουδαίους παίκτες που διαθέτουν και ταλέντο και πείρα και σίγουρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί φέτος. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας είναι η σκληρή δουλειά. Δουλεύουμε σκληρά και φέτος και η δουλειά πάντα αποδίδει καρπούς».

Τέλος, για τον τραυματισμό του (ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα από την αρχή της προετοιμασίας) είπε: «Όλα πάνε καλά, αλλά θα δούµε σε τι στάδιο βρίσκοµαι τις επόµενες ηµέρες. Θα δοκιµάσω σιγά σιγά να προπονηθώ σε εντατικό ρυθµό και εκεί θα ξεκαθαρίσει το πότε θα ξαναµπώ στα γήπεδα. Ανυποµονώ να παίξω και αν όλα είναι καλά, θα είµαι στη διάθεση του προπονητή µου πολύ σύντοµα».

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *