Ο Τσάβες «εμφανίστηκε» στο μετρό του Καράκας

Το πρόσωπο του εκλιπόντος ηγέτη της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες φέρονται να είδαν εργάτες σε σήραγγα του μετρό στο Καράκας, όπως διαβεβαίωσε χθες ο πρόεδρος της χώρας…

Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος μάλιστα παρουσίασε και φωτογραφία για να αποδείξει τα λεγόμενά του. googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1363945873394-4’); }); «Κοιτάξτε αυτή τη μορφή, ένα πρόσωπο. 
Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από τους εργαζόμενους, τους εργάτες. Ποιον βλέπουμε σ’ αυτό το πρόσωπο; Ένα βλέμμα (…) το βλέμμα της πατρίδας που είναι παντού. (…) Οι εργαζόμενοι είναι εδώ, στη δουλειά, και μια εικόνα τούς εμφανίζεται στον τοίχο, μετά, όπως εμφανίσθηκε, έτσι εξαφανίσθηκε. 
Ο Τσάβες είναι παντού», δήλωσε χαμογελαστός ο Μαδούρο στη διάρκεια δημόσιας συγκέντρωσης στο Καράκας. Τον Απρίλιο, στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του διαδόχου του Ούγκο Τσάβες που πέθανε στις 5 Μαρτίου, ο Νικολάς Μαδούρο είχε διαβεβαιώσει πως ο εκλιπών πρόεδρος εμφανίσθηκε σ’ αυτόν με τη μορφή ενός μικρού πουλιού. 
Έκτοτε έχει μιμηθεί πολλές φορές το τραγούδι του «μικρού πουλιού» σε ομιλίες του για να αναφερθεί στην παρουσία του Τσάβες. Αντιμέτωπος με τις επικρίσεις και τις κοροϊδίες των αντιπάλων του για το θέμα αυτό, κάλεσε όλους τους Βενεζουελανούς να είναι τα “μικρά πουλιά” της κυβέρνησής του. 
Τον Ιούνιο είχε επίσης ανακοινώσει πως ο Τσάβες του«εμφανιζόταν» στα βουνά που δεσπόζουν της πρωτεύουσας. «Κάθε φορά που βλέπω το βουνό, βλέπω τον Τσάβες να εμφανίζεται στο βουνό, το δικό μας καθημερινό Τσάβες», είχε δηλώσει σε δημόσια συγκέντρωση στο Καράκας. 

sigmalive.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *