Παραιτήσεις οκτώ στελεχών της ΝΔ με “άρωμα” …Ντόρας;;

H απόδραση των “8”..

Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι από την έναρξη της δημιουργίας του ΔΗΣΥ ,στον νομό κάτι έχουν πάθει και σεληνιάζονται τα τοπικά στελέχη της ΝΔ..
Έτσι πριν λίγες μέρες ,λίγο η ανακοίνωση του Ζάπειο 2 απο τον Αντώνη Σαμαρά,λίγο ότι η Ντόρα έχει αφήσει ορθάνοικτη την μαντρόπορτα,οκτώ πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ και πρώην πρόεδροι ΟΝΝΕΔ στο νομό με επιστολή τους γνωστοποποίησαν την απόφαση τους να “κουνήσουν το μαντήλι” και να παραιτηθούν.
Τα πρώην κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ασκούν κριτική στην….
ηγεσία του κόμματος τονίζοντας:
” Περιμέναμε την σοβαρότητα, το ρεαλισμό, την υπευθυνότητα, την εθνική στάση, αρχές και αξίες που μας ενέπνευσε ο ιδρυτής του κόμματος μας, o αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, να πρυτανεύουν στον πολιτικό λόγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον εθνικό στόχο, για την διάσωση της χώρας. Αντ’ αυτών εισπράττουμε αντιπολιτευτικές κορώνες, νεφελώδεις προτάσεις που υποδηλώνουν λαϊκισμό και καιροσκοπισμό, πράγμα που καταδεικνύεται από την αρνητική απήχηση που έχει στο λαό η στάση της σημερινής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας.”
Επίσης στην επιστολή τους κάνουν λόγο για λαϊκισμό και καιροσκοπισμό της σημερινής ηγεσίας του κόμματος ενώ δεν αποκλείουν ένταξη τους σε”άλλο “πολιτικό φορέα:
“Κατόπιν όλων αυτών, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, δεν μπορούμε να μένουμε πλέον σιωπηλοί στηρίζοντας μια τακτική που δεν εμπνέει τους συμπατριώτες μας. Εκφράζοντας την ένσταση μας και με πόνο καρδιάς, αναγκαζόμαστε σήμερα να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από το κόμμα που πιστά υπηρετήσαμε σ’ όλη μας τη ζωή, αναζητώντας νέους και υπεύθυνους πολιτικούς αγώνες.
Οι υπογράφοντες την σχετική ανακοίνωση είναι οι εξής:
Λάππας Κών/νος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ
Παπασπύρου Άλκης, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ
Παναγιωτόπουλος Θανάσης, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ
Τσιλίκας Δαμιανός, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ
Καρατσίκης Δημήτριος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ
Χορμόβας Κωνσταντίνος, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ
Νιούτσικος Γεώργιος, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ
Μούσιος Επαμεινώνδας, πρώην πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση παραίτησης

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *