Όταν η Βούλα Πατουλίδου υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή [βίντεο]

Σοβαρό θέμα προέκυψε χθες με τη Βούλα Πατουλίδου, η οποία -από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- κατεβαίνει υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, μετά τις δηλώσεις της για την Χρυσή Αυγή…

Αιτία η στάση που κράτησε απέναντι στη Χρυσή Αυγή σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία συμμετείχε τον περασμένο Φεβρουάριο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης εμφανίστηκε να υιοθετεί τη θέση ότι… καταδιώκεται η ΧΑ!

Περί… δημοκρατίας
«Ο διωγμός τον οποίο υφίσταται η ΧΑ είναι και νομικά αστήρικτος και πολιτικά επικίνδυνος. Διότι μια δημοκρατία καταδιώκει ένα εκλεγμένο πολιτικό κόμμα», ήταν η παρατήρηση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Βέλιου, με τη Βούλα Πατουλίδου να απαντά επί λέξει:

«Πότε έχουμε δημοκρατία; Τις μονές ημέρες έχουμε δημοκρατία και τις ζυγές κάνουμε ό,τι θέλουμε; Ειλικρινά, γιατί βλέπετε ο καθένας προσπαθεί, αλλά τα ποσοστά δεν φεύγουν. Γιατί δεν φεύγουν; Γιατί δεν υπάρχει μια τόση δα μικρή αλήθεια. Δεν υπάρχει μια αλήθεια λόγων που τουλάχιστον να ταιριάξει και με την πράξη»…

Δείτε το παρακάτω βίντεο μετά το 2 λεπτό

«Οψιμη υμνήτρια της ΧΑ»
Το θέμα αποκάλυψε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος χαρακτήρισε την κ. Πατουλίδου «όψιμη υμνήτρια της ΧΑ και του νεοναζισμού».

Πάντως, τόσο η ίδια όσο και ο Απ. Τζιτζικώστας απέφυγαν να αναφερθούν στο θέμα κατά τη χθεσινή παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Αργότερα η Βούλα Πατουλίδου έκανε λόγο για «αστειότητες».
Σημειωτέον ότι στην ίδια συνέντευξή της η κ. Πατουλίδου είχε επιτεθεί στον Γιώργο Παπανδρέου (ο οποίος την είχε επιλέξει ως υποψήφια για τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης το 2006), λέγοντας:

«Επιτρέπεται με όλα όσα έχουν βγει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιώργος Παπανδρέου;»…

iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *