Τελευταία Νέα

Ξένες Γλώσσες + φοιτητές = Ευρωδιάσταση!

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί φοιτητές που θέλουν να μάθουν μία ξένη γλώσσα είναι ότι σπουδάζουν απόγευμα και τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών δεν έχουν πρωινά τμήματα για ενήλικες.


Τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων,
παρέχουν ταχύρυθμα πρωινά τμήματα εκμάθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών και Ιταλικών, μέσω των οποίων κάθε φοιτητής μπορεί κανείς να μάθει την ξένη γλώσσα επιλογής του και να προετοιμαστεί για πτυχία όπως Lower, Proficiency, DELF, Zertifikat, DELE, CELI σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν ο σπουδαστής χρειαστεί να αλλάξει ωράριο στην πορεία, στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν επίσης απογευματινά και βραδινά τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν με τα πρωινά. Ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του και το γενικότερο πρόγραμμά του.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στην Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 14-16 μόλις μήνες, ενώ εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 7-9 μήνες. Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 7-14 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. Στα Γαλλικά, η προετοιμασία για την απόκτηση ενός πτυχίου επιπέδου Lower (DELF B2 ) ολοκληρώνεται σε μόλις 7-9 μήνες. Στα Γερμανικά, 8-10 μήνες αρκούν για την προετοιμασία του Zertifikat B1 ενώ αντίστοιχο χρονικό διάστημα απαιτείται και για την προετοιμασία για το Zertifikat B2 (αντίστοιχο Lower). Τέλος, στα Ισπανικά και τα Ιταλικά σε 13-15 μήνες προετοιμάζεστε για το DELE Intermedio B2 και το CELI 3 (ισοδύναμα του Lower), αντίστοιχα.

Όλα τα προγράμματα που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.

Σε ό,τι αφορά το κόστος, όλα τα προγράμματα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Για παράδειγμα, την τρέχουσα περίοδο (για εγγραφές έως 14 Σεπτεμβρίου) η Ευρωδιάσταση παρέχει όλα της τα προγράμματα με έκπτωση 30%. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τους άνεργους.

Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα ξένων γλωσσών για φοιτητές, πρωινά τμήματα Αγγλικών για φοιτητές , πρωινά τμήματα Γαλλικών για φοιτητές, πρωινά τμήματα Γερμανικών για φοιτητές, πρωινά τμήματα Ιταλικών για φοιτητές, πρωινά τμήματα Ισπανικών για φοιτητές» μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω sites και blogs: 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *