Κλείσιμο στρατοπέδων: Αρχίζει να γίνεται “προεκλογικό παιχνιδάκι” δημάρχων – Νέες αντιδράσεις

Μετά το Αμύνταιο και η Αριδαία ετοιμάζεται για κινητοποιήσεις ώστε να μην κλείσει Τάγμα Εθνοφυλακής. Η αναδιοργάνωση θα περάσει από “40 κύματα” και καλό θα είναι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ να κάνουν σαφές στους δημοτικούς άρχοντες ότι η…..
υπόθεση της αναδιοργάνωσης δεν μπορεί να γίνει προεκλογικό τους παιχνιδάκι.

Στην Αθήνα,λοιπόν θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης προκειμένου να συναντηθεί με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και να επισημάνει τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το Τάγμα Εθνοφυλακής της Αριδαίας.
Σε δηλώσεις του στο Αθηναικό Πρακτορείο ο κ. Πασόης ειπε οτι “Θα υπάρξει συνάντηση στην Αθήνα με την ηγεσία του υπουργείου προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Στη συνέχεια και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αποφασίσουμε εάν θα προχωρήσουμε ή όχι σε κινητοποιήσεις”.
Για το θέμα πραγματοποιήθηκε, χθες βράδυ, σύσκεψη στο δημοτικό κατάστημα της Αριδαίας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, επιβάλλεται η διατήρηση της λειτουργίας του Τάγματος Εθνοφυλακής καθώς δεν υπάρχει άλλη στρατιωτική μονάδα στην ακριτική περιοχή και παρέχει “αίσθημα εθνικής ασφάλειας” στους κατοίκους.
Πρόσφατα, το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας εξέδωσε ψήφισμα που ζητάει τη συνέχιση της λειτουργίας του Τάγματος Εθνοφυλακής στην Αριδαία.

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *