Οικονόμου του ΣΚΑΪ: Και τι σας πείραζε αυτό;; ! ! !

Υπουργός Φλαμπουράρης: Την πρώτη μέρα που πήγα στο υπουργείο μου βρήκα στο πολυτελέστατο διπλανό στο δικό του γραφείο,  κάποιον ονόματι Βάγκνερ, να συζητεί και να δίδει οδηγίες στους υπαλλήλους του υπουργείου μου.

Οικονόμου του ΣΚΑΪ: Και τι σας πείραζε αυτό;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!» . Ο άθλιος.

 Συζήτηση πριν από λίγο στο «οικολογικό» κανάλι του μνημονιακού εμετικού συνθήματος «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί».

Συζητεί λοιπόν, ο συμπαθής και λογικός υπουργός συνάδελφος μηχανικός Φλαμπουράρης με τους Οικονόμου και Λυριτζή, περί τρόικας και  θεσμών.

Λέει ο κ. Φλαμπουράρης,  για να τονίσει τη διαφορά μέρας με νύκτα.

Την πρώτη μέρα που πήγε στο υπουργείο του βρήκε στο πολυτελέστατο διπλανό στο δικό του γραφείο,  κάποιον ονόματι Βάγκνερ, να συζητεί και να δίδει οδηγίες στους υπαλλήλους του υπουργείου του

Και ερωτά θρασύτατα ο γνωστός εικονιζόμενος αριστερά στη φωτογραφία (δεξιά είναι το Νόμπελ οικονομίας του ΣΚΑΪ, ο καθοδηγητής μας Φύρερ μας στη γλώσσα των κατακτητών, ο Μπάμπης) παρουσιαστής Οικονόμου.

«Και τι σας πείραζε αυτό;;»

Έμπλεξε άθλια ο εικονιζόμενος τον κ. Φλαμπουράρη με τους υπαλλήλους της Μέρκελ Σαμαροβενιζέλους,  που δεν τους πείραζε που η Ελλάδα ήταν υπόδουλη και υπό κατοχή.

Ειρήσθω εν παρόδω, χθες το ίδιο «πατριωτικό» κανάλι είχε «καταργήσει» τον Καθηγητή Βαρουφάκη από διαπραγματευτή και επίσης δεν μετέδιδε απάντηση της κυβέρνησης σε θρασύτατες δηλώσεις του σφαγέα των καθαριστριών και του δημοσίου Κυριάκο:
(«Γ.Σακελλαρίδης στο ΣΚΑΪ: Ρωτήστε τον Ιρλανδό υπ. Οικ. γιατί ανέφερε το Δραγασάκη – Παρέμβαση Μαλέλη
http://www.koutipandoras.gr/article/).

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *