Υποψηφιότητα για Δήμαρχος Αιγάλεω δηλώνει εμμέσως…ο Δημήτρης Μπογράκος!

Ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής κίνησης “Ανθρώπινο – Σύγχρονο Αιγάλεω” και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Μπογράκος, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εμμέσως πλην σαφώς ότι…

θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής ψηφοδελτίου για τον Δήμο Αιγάλεω…αν και τόνισε ότι τυπικά η υποψηφιότητα του θα ανακοινωθεί επίσημα στο προσεχές διάστημα επώνυμα και αποφασιστικά από τον ίδιο προσωπικά.

Τόνισε επίσης ότι θα πορευτεί με αποκλειστικό κίνητρο και φιλοδοξία να συνεχίσει να υπηρετεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ τον Αιγαλιώτη και την Αιγαλιώτισσα. Πέραν και πάνω από οποιεσδήποτε διαχωριστικές γραμμές ή προσωπικά παιχνίδια, με απόλυτη διαφάνεια και πλήρως απαλλαγμένος από οιουδήποτε τύπου πολιτικές ή άλλες εξαρτήσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δημήτρη Μπογράκου:

“Φίλες και φίλοι συνδημότες
το τελευταίο διάστημα ο λαός του Αιγάλεω γίνεται αποδέκτης μιας συστηματικής παραφιλολογίας και ανώνυμης διασποράς φημών, που μόνο (μάλλον και σκοπούμενο) αποτέλεσμα έχει τη σύγχυση της κοινής γνώμης, με απώτερο στόχο την χειραγώγησή της, σε ότι έχει να κάνει με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόθεσή μου σαφώς και δεν είναι να εμπλακώ σε οποιονδήποτε διάλογο με ανώνυμους και επομένως αμφιβόλων ως και υπόπτων κινήτρων κύκλους.

Παρ’ όλα αυτά, οφείλω αποκλειστικά προς εσάς τους συμπολίτες μου και κοιτώντας σας όπως πάντα στα μάτια να δηλώσω τα εξής:

Στην παρούσα φάση εξετάζω σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσω τη ψήφο σας ως επικεφαλής δημοτικής ομάδας και υποψήφιος δήμαρχος.
Με αποκλειστικό κίνητρο και φιλοδοξία να συνεχίσω να υπηρετώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ τον Αιγαλιώτη και την Αιγαλιώτισσα. Πέραν και πάνω από οποιεσδήποτε διαχωριστικές γραμμές ή προσωπικά παιχνίδια, που τουλάχιστον εγώ προσωπικά έχω επί άνω της δεκαετίας αποδείξει ότι δεν με αφορούν καν.
Κατόπιν τούτου και με γνώμoνα και τεκμήριο την μέχρι σήμερα πορεία μου, συνεχίζω τον βηματισμό μου με απόλυτη διαφάνεια και πλήρως απαλλαγμένος από οιουδήποτε τύπου πολιτικές ή άλλες εξαρτήσεις. Το θεωρώ άλλωστε καθήκον μου να δώσω το παρόν στη μάχη για μια καλύτερη ζωή στην πόλη μας, που δυστυχώς σήμερα σε επίπεδο δημοτικής διοίκησης και όχι μόνο, έχει γεμίσει “αρχηγούς” μεν… απόντες δε…

Σε κάθε περίπτωση, φίλες και φίλοι συνδημότες, η δική μου άποψη, θέση και ενέργεια, επί παντός σχετιζομένου με την πρόοδο του Δήμου μας, να είστε βέβαιοι ότι άμεσα, επώνυμα και αποφασιστικά θα σας γνωστοποιηθεί από εμένα προσωπικά.

Με το προαίσθημα ότι γρήγορα θα επανέλθω έχοντας να τοποθετηθώ σε πολλά και με βαθιά εκτίμηση,

Δημήτρης Μπογράκος
δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω”

aigaleopress.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *