Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Γράφει ο Νίκος Μιχαηλίδης


Ο γέροντας Ιωάννης φανερώνει στον ελληνικό λαό την σημερινή κατάντια της ελληνικής παιδείας και την καταστροφική πορεία που οδηγούν το Έθνος μας αυτοί που μας κυβερνούν και αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την παιδεία μας, και που δεν έχουν καμία σχέση με Ορθοδοξία…

Την Ελλάδα κυβερνούν οι Εβραίοι Ταλμουδιστές και προς χάριν του σχεδίου τους, της παγκοσμιοποίησης, αφανίζουν πρώτα πνευματικά αλλά και υλικά τον λαό που μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους, τους Έλληνες.

Στον λόγο του ο γέροντας Ιωάννης περνά στην απέναντι όχθη των ποιμένων και μας εξηγεί πώς μας βλέπουν αυτοί εμάς τους Έλληνες. Ερμηνεύει κωδικοποιημένα μηνύματα από ύμνους που αντί για ανάσταση υμνούν τον σημερινό τάφο μας. Ερμηνεύει επίσης χωρία της αποκαλύψεως του Ιωάννη που είναι για την σημερινή εποχή μας.

 

Στο όνομα των αγίων Πατέρων μας και των ηρώων μας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους Έλληνες, τονίζοντας ότι όπως τότε οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό, έτσι και σήμερα σταυρώνουν τον λαό που ντύθηκε Χριστό με το άγιο βάπτισμά του. 
Οι Εβραίοι της αποστασίας Ταλμουδιστές στο σήμερα που σκοτεινά αλλά και φανερά πια διοικούν τον κόσμο και οι κυβερνήσεις των κρατών είναι υπόλογες σε αυτούς, επιβάλλουν την παιδεία μας σύμφωνα με τα πιστεύω τους. 
Ο γέροντας Ιωάννης κατηγορεί ευθέως την ιεραρχία ότι δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε, όπως έκαναν οι Πατέρες μας, αλλά ακόμα χειρότερα ακολουθεί το πνεύμα των ταλμουδιστών και παραπλανούν τον λαό. Όλοι έχουμε δει τον πατριάρχη Βαρθολομαίο να χαρίζει το “άγιο” όπως είπε κοράνι στον πρόεδρο της coca cola, να παίρνει βραβείο από τους Εβραίους αρνητές του Χριστού (προφητοκτόνους και χριστοκτόνους) και να συμμετέχει σε συνέδρια που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με Ορθοδοξία, αλλά οδηγούν στην πανθρησκεία και στον παναιρετικό οικουμενισμό. 
Εδώ βρίσκουν ανταπόκριση τα λόγια του Κοσμά του Αιτωλού “τον πάπα να καταράσθε”, την στιγμή που βλέπουμε τις εγκάρδιες αγκαλιές του Βαρθολομαίου με τον πάπα, όπου ο πάπας συμβολίζει το κτιστό πνεύμα του σατανά στην παιδεία μας. Επίσης, όλοι στο σήμερά μας βλέπουμε μια διαιρεμένη εκκλησία, ενώ δεν αντιλαμβανόμαστε πού ύπουλα μας οδηγούν. 

 
Στο λόγο του ο γέροντας Ιωάννης ερμηνεύει γιατί οι Εβραίοι αποκαλούν “κομμώτρια” την Παναγία. Φανερώνει επίσης τι είναι το μυστήριο του Ευαγγελισμού και γιατί αυτό αφαιρέθηκε από την κατήχηση της σημερινής γυναίκας, απομακρύνοντας έτσι οι “ποιμένες” την γυναίκα από το πνεύμα της Ορθοδοξίας, που κάνει την γυναίκα να είναι θεομήτωρ και να γεννά τον ανδρείο άντρα της ως δεξιά του. 
Αποκαλύπτει ο γέροντας ποιοι είναι οι 12 θεοί του Ολύμπου και με ποιο τρόπο αφαίρεσαν οι προδότες του Έθνους των Ελλήνων την θέοση από την παιδεία μας, εξηγώντας τι συμβαίνει με το γράμμα “Θ”. 
Με λόγο σκληρό για την αφύπνιση των Ελλήνων – που βρίσκονται στον λήθαργο του “σπηλαίου” ή του σημερινού “μάτριξ”- ονομάζει τα πράγματα ως έχουν και θέτει τον λαό Χριστό προ των ευθυνών του. Τέλος, καλεί τους Έλληνες να ταπεινωθούν και να αδερφωθούν και να αποτάξουν εκείνους που συμβάλλουν στην καταστροφή του Έθνους.

volcanotimes.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *