Δεν βρήκαν “εγκληματίες χρυσαυγίτες” στο Λιμενικό…

Για κανέναν Λιμενικό δεν έχουν προκύψει στοιχεία για σχέσεις με τα “εγκλήματα” του Λαϊκού…

Σύνδεσμου μετά τη σχετική έρευνα διεξήγαγε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας με αφορμή δημοσιεύματα που έφεραν αφίσες της ΧΑ στα ΤΕΙ Πειραιά να έχουν τυπωθεί πάνω σε μη διαβαθμισμένα υπηρεσιακά έγγραφα του Λιμενικού.

Ειδικά για την υπόθεση αυτή το υπουργείο σημειώνει ότι από τη Διοικητική Διερεύνηση που διατάχθηκε, η συγκεκριμένη υπόθεση τέθηκε στο αρχείο, διότι δεν αποδείχθηκε ότι τα έγγραφα αυτά αποτελούσαν οπίσθια όψη των αφισών καθώς δεν βρέθηκε καμία από αυτές.΄

Τονίζεται επίσης ότι το σχετικό έγγραφο που εμφανίζεται σε φωτογραφία αποτελεί μέρος εγγράφων που είχαν απομακρυνθεί από το Αρχείο της υπηρεσίας για τα οποία είχε εγκριθεί η καταστροφή τους από το Γενικό Αρχείο του Κράτους.

Το ερώτημα είναι “Τι ακριβώς έψαχναν;”. Αναζητούσαν εγκληματίες χρυσαυγίτες; Δεν θα έβρισκαν γιατί τέτοιοι απλά δεν υπάρχουν με την έννοια που θέλει να δώσει η τρόικα και η κυβέρνηση.

Αναζητούσαν ψηφοφόρους της ΧΑ στο Λιμενικό; Βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων εκλογών είναι χιλιάδες: Πάνω από το 30% των Λιμενικών ψηφίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο. Αλλά αυτούς δεν μπορούν να τους αγγίξουν…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *