Με συρματοπλέγματα για το φόβο των επεισοδίων το ΟΑΚΑ

Σε πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν και… συρματοπλέγματα στην τάφρο του ΟΑΚΑ έχει προχωρήσει η αστυνομία ενόψει του επαναληπτικού αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο πρώτος αγώνας με οπαδούς μετά τα επεισόδια του ντέρμπι των αιωνίων στη Λεωφόρο που οδήγησαν τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντωνή αρχικά να βάλει λουκέτο στο πρωτάθλημα για μια αγωνιστική και στη συνέχεια να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Εκτός από το αγκαθωτό συρματόπλεγμα ο σχεδιασμός της αστυνομίας περιλαμβάνει δίχτυα ασφαλείας μπροστά από το «πέταλο» των οργανωμένων οπαδών αλλά και την παρουσία χιλιάδων αστυνομικών και εκατοντάδων ανδρών από εταιρεία ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παρών στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Πανούσης όσο και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καθώς αναμένεται να δεχθεί την σχετική πρόκληση που του έχει γίνει από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο αγώνας είναι sold out καθώς στις κερκίδες αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 69.000 κιτρινόμαυροι οπαδοί καθώς η ΑΕΚ μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του θεσμού.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *