Π. Τερζής: δεν έχω να δώσω τίποτα καινούργιο στον κόσμο

Για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε για πρώτη φορά ο Πασχάλης Τερζής, ξεκαθαρίζοντας ότι δε θέλει ούτε να θυμάται όσα πέρασε.

«Το πρόβλημα της υγείας μου δεν με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Φυσικά δεν ήθελα να το περάσω, αλλά για τους ανθρώπους είναι τα πάντα, μήπως εγώ είμαι ο μόνος που…..
έπαθα αυτό το πρόβλημα; Δε θα σου πω ότι ήταν ευχάριστο, ούτε θέλω να το θυμάμαι», είπε ο τραγουδιστής με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει.

Πάντως τώρα όλα αυτά ο Πασχάλης Τερζής τα έχει αφήσει πίσω του και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς να τα σκέφτεται, έχοντας αποφασίσει ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με τη νύχτα.

«Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Αφήνω πίσω μου πράγματα που αγαπώ, όμως αρχίζω πλέον να αγαπάω και να προσέχω τον εαυτό μου, γιατί σαράντα χρόνια ξενύχτι δεν είναι εύκολο πράγμα. Κατάφερα λοιπόν να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη», είπε.

Ο τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε ότι πάντα φοβόταν την επιτυχία και εξηγεί τους λόγους.

«Εγώ ποτέ δεν ήθελα να φτάσω στην κορυφή, όχι γιατί δεν είμαι φιλόδοξος, αλλά γιατί φοβόμουν τον γκρεμό. Έτσι πήρα την απόφαση να σταματήσω να δουλεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σνομπάρω τους χώρους που πρωτοεμφανίστηκα και τώρα είμαι κάποιος. Είμαι ο ίδιος ο Πασχάλης, όμως νιώθω ότι μεγαλώνω και ότι δεν έχω να δώσω και τίποτα καινούργιο στον κόσμο», τόνισε.

Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε και για τη γυναίκα της ζωής του, λέγοντας ότι καμία άλλη δεν θα άντεχε να μείνει δίπλα του.

«Είχαμε 35 χρόνια να κοιμηθούμε μαζί με τη γυναίκα μου. Όταν γύρναγα εγώ στο σπίτι, εκείνη ξυπνούσε», είπε.

Πηγή: Μεσημεριανή Μελέτη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *