Με υποτιθέμενα σκάνδαλα και ειρωνείες εκβιάζουν οι φαρμακοβιομήχανοι τον Υπουργό

Θίγει τα συμφέροντα των ισχυρών ο Υπουργός και Όπως σας έχουμε πει με αφορμή και την πρόσφατη επίθεση των γνωστών…
τηλεπερσόνων Τρέμη και Πρετεντέρη στον Υπουργό κ. Σαλμά αρκετά κεφάλαια από το χώρο του φαρμάκου και της αγοράς έχουν διεισδύσει στο χώρο των media είτε με δικά τους μέσα , είτε με δικές τους γραφές και πουλούν είτε προστασία και φιλία για όσους που συμπλέουν με τα συμφέροντα τους, είτε εκβιασμό

για κάποιους που εμφανίζονται αποφασισμένοι να θίξουν καταστάσεις . Τις τελευταίες ώρες και αφού έγιναν γνωστές στους φαρμακοβιομήχανους οι προθέσεις του κ. Σαλμά να δώσει φθηνό φάρμακο στους ασφαλισμένους με το νέο δελτίο τιμών, άρχισε ο εκβιασμός. Υπάρχει όμως τις τελευταίες ώες μια τρανταχτή περίπτωση εκβιασμού στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας. Με το που διέρρευσε σε ποια φάρμακα «βάζει χέρι» και ρίχνει τις τιμές ο Υπουργός, συγκεκριμένη Αθηναϊκή ηλεκτρονική εφημερίδα που ελέγχεται από γνωστό επιχειρηματία στο χώρο του φαρμάκου , άνοιξε τον ανεμιστήρα με την λάσπη! Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας με άνωθεν εντολές , προσπαθούν με υποτιθέμενα σκάνδαλα και αόριστες καταγγελίες να τσαλακώσουν από προχθές το προφίλ του υπουργού! Πότε με ειρωνικά σχόλια και πότε με υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνουν τις απειλητικές διαθέσεις τους στον Υπουργό. Τελευταία αστεία ανάρτηση έχει να κάνει με το θέμα της εξαφάνισης των εισφορών στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου! Την μπαρούφα που έριξε ο απολυμένος – αποτυχημένος διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου Κραμποκούκης κατά την άτακτη φυγή του , την χρησιμοποίησαν οι « μεγάλοι» δημοσιογράφοι του γνωστού αθηναϊκού κέντρου για να «τραυματίσουν» το Σαλμά.

Όπως ξέρει βέβαια η τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και όπως με απόλυτη σαφήνεια έχει εξηγήσει την ημέρα της αποπομπής του Κραμποκούκη , ο υποδιοικητής κ. Πεφάνης, ούτε σκάνδαλο υπάρχει , ούτε ο Σαλμας έχει σχέση με το θέμα ! Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πεφάνης είχε πει τότε «Η όλη ιστορία έχει λήξει καθώς κανένας συνταξιούχος δεν έχασε εισφορές, αφού όλοι έχουν πάρει κανονικά συντάξεις έκτοκτε, ενώ το 2005 έγινε έλεγχος από Επιθεωρητές που παρέκαμψαν το όλο θέμα. Με παλιό έγγραφο έχουν ερωτηθεί και όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία και μόνο το Μετοχικό Ταμείο έχει απαντήσει ότι δεν έχει στοιχεία για κάτι μεμπτό. Οι παρακρατήσεις πήγαιναν για ανάγκες και δεν φαίνεται υπεξαίρεση ή ότι άλλο ακούγεται 15 χρόνια μετά.Εγώ, αν και όλα αυτά δεν αφορούν στη δική μου περίοδο, δεν επιθυμώ να μένουν σκιές στις προηγούμενες διοικήσεις.»! Για το θέμα αυτό των εισφορών κατηγορείται ο κ. Σαλμάς και μάλιστα για την περίοδο του 2007 όπου διατηρούσε τον τίτλο του Βουλευτή! Όπως πάντως μαθαίνουμε από το περιβάλλον του Υπουργού ο κ. Σαλμάς γνωρίζει την αιτία όλων αυτών των επιθέσεων και προτιμά να ασχοληθεί προς το παρών μόνο με το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων! Με τους εκβιαστές θα ασχοληθεί ο κ. Σαλμάς , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε δεύτερο χρόνο και μόνο όταν θα έχει καταφέρει να δρομολογήσει τις θετικές εξελίξεις για τους ασφαλισμένους στο χώρο του φαρμάκου. Πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να μιλήσει και να ξεσκεπάσει τα εκβιαστικά συστήματα, που «χτυπιούνται» από την ορθή , αποτελεσματική και φιλολαϊκή πολιτική του Υπουργού! Πάντως για μια ακόμη φορά θα πρέπει να τονίσουμε πως οι Αιτωλοακαρνάνες θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για τον Υπουργό τους , γιατί η επίθεση των γνωστών συστημάτων καταδεικνύει περίτρανα πως ο Σαλμάς είναι με το λαό και όχι με τα συμφέροντα!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *