Αρχίζει αργά και σταθερά η αντίστροφη μέτρηση ….

Μετρημένες οι νύχτες της κυβέρνησης του θυμού , της τυφλής οργίλης ψήφου, της αντιευρωπαικής υστερίας , του συνδικαλιστικού τεμπελαριού , των μπαχαλάκηδων / χαοτικών , των νοσταλγών του ”ενδόξου ” βαθυπασοκικού παρελθόντος , των ψεκασμένων και αυτών , που πεισματικά αρνούνται τις μεταρυθμίσεις ώστε να γίνει επιτέλους η Ελλάδα μια φυσιολογική & κανονική ευρωπαική χώρα !!…

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……

Κυριάκος Φώτιος Χουσέας

_____________________________________________________________________


Ραγδαία πτώση της δημοφιλίας της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου  !

Ραγδαία πτώση σημειώνει η δημοφιλία του ετερόκλητου κυβερνητικού σχήματος Τσίπρα-Καμμένου, αφού σε μόλις 33 μέρες, σημειώνει απώλεια 23,3 εκατοστιαίων μονάδων.
Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρίας MARC, που παρουσιάστηκε από την τηλεόραση του ALPHA, κι ανάμεσα στα άλλα σημαντικά ευρήματά της είναι ότι:
-Oι μισοί –ακριβώς- ψηφοφόροι του ΣΥΡIZΑ και η συντριπτική πλειοψηφία των ΑΝΕΛ επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή
-Ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αντιπρόεδρός της Γιάννης Δραγασάκης, ξεπερνά σε δημοτικότητα τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.
Αναλυτικά:
Eπιστροφή στη δραχμή θέλουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 45,1% κι από τα υπόλοιπα κόμματα το 54,4% των ΑΝ/ΕΛ, το 67,7% του ΚΚΕ και το 58,7% της Χρυσής Αυγής.

Εξάλλου, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 40,2% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 21%. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 4,9%, η Χρυσή Αυγή με 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5%, «Το Ποτάμι» με 4,3%, το ΠΑΣΟΚ με 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με 1,8%, η Ένωση Κεντρώων με 1,8%, η Τελεία με 1% και Άλλο Κόμμα με 3,3% των ερωτηθέντων.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το 94,2% των ερωτηθέντων απαντάει ότι δεν τις επιθυμεί, ενώ μόνο το 4,8% βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *