Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ Θ.ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Νέα τροπή φαίνεται να λαμβάνει η υπόθεση με την κατάληψη του ιστορικού κτιρίου της Νομικής Σχολής από τους Αφγανούς μετανάστες και την άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη. Συγκεκριμένα οι υπαλλήλοι της επιστασίας της Σχολής με τις…..
μαρτυρίες τους αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Πρύτανης ήταν εκείνος που τους έδωσε την άδεια να ανοίξουν την κεντρική είσοδο της Σχολής προκειμένου να εισέλθουν στο χώρο. Γι’ αυτό το λόγο και ο Εισαγγελέας Εφετών Σπύρος Μουζακίτης προχώρησε σε ποινική δίωξη σε βάρος του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη για παράβαση καθήκοντος . Υπήρχε λοιπόν προσυνεννόηση μεταξύ τον ανθρώπων από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που ανέλαβαν την αρχική διακίνηση των μεταναστών με τον Πρύτανη, ο οποίος τους είχε εγγυηθεί για την ασφαλή παραμονή τους. Οι έντονες όμως αντιδράσεις της Κυβέρνησης τον οδήγησαν στην καθυστερημένη άρση του ασύλου. Το λόγο έχει τώρα ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος ο οποίος στις αρχές της εβδομάδας θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

M.G

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  Είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος ήταν συνεννοημένος με τους διακινητές. Αν δεν ήταν συνοδοιπόρος τους θα γινότανε πρύτανης; Αυτός μόνο για πρύτανης στην Καμπούλ κάνει. Και με τέτοια υπουργό παιδείας που έχουμε, ταιριάζει απόλυτα.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Συγγνώμη, αλλά πρόκειται για λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες, όπως επίσης για βορειο-Αφρικανούς (Μαροκινούς κτλ) και όχι για Αφγανούς.

  Καλώς έγινε η δίωξη στον εν λόγω κύριο, αλλά δε θα γίνουν διώξεις στους "αλληλέγγυους";

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *