ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ….

Του Γιώργου Θεοχάρη

Eπιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και μάλιστα χρονοδιάγραμμα μέχρι τέλος Αυγούστου,έθεσε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του για τη δρομολόγηση έργων και εκκρεμοτήτων. Όσα δεν έγιναν τα….
τελευταία δύο χρόνια,να γίνουν μέσα στον Άυγουστο!

Αυτό μας λέει ο κ. Παπανδρέου.Απορώ αν πραγματικά το πιστεύει και ο ίδιος ή είναι ακόμα ένα επικοινωνιακό τρυκ. Πάντως, οι υπουργοί φέτος δεν θα κάνουν ούτε μία μέρα διακοπές,αυτή την εντολή έχουν από το Μαξίμου,σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του agiotikovima.gr.Όσο για τους βουλευτές,θα πάνε στις περιφέρειες τους,όπως λένε οι ίδιοι.Ας κάνουν καμμία προσευχή εκεί που θα πάνε για να τους φωτίσει ο ύψιστος γιατί οι περισσότεροι,είναι δείχνουν να έχουν το δρόμο!Tώρα όσο για τον κ. Σαμαρά,προσπαθεί και εκείνος να μαζέψει ..όσα δεν έκανε τα δύο χρόνια στην αντιπολίτευση…

Το θέμα βέβαια είναι αν ο χρόνος αυτός είναι παραγωγικός και όχι ανώφελος.Απο την άλλη ο πρώην ισχυρός κ. Πάγκαλος, φαίνεται να έχει συνειδειτοποιήσει ότι πλέον τα περιθώρια στένεψαν και για έκεινον και ο Εύαγγελος Βενιζέλος έχει το καρπούζι και το πεπόνι.

Την ίδια ώρα,η Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνει πανέτοιμη να αποχωρήσει από την πολιτική σε περίπτωση που το κόμμα της δεν εισέλθει στη Βουλή, λέγοντας ότι, αν ήταν παρτάκιας για παρέμεινε στη ΝΔ και πνιγόταν!

http://www.agioritikovima.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *