Βαμμένα πράσινα μυαλά

Γράφει ο σύντροφος Χάρης
(από το πράσινο Αμβούργο)

Αγαπημένοι μου σύντροφοι…
βρίσκομαι επιτέλους στη σοσιαλιστική πράσινη Ελλάδα μας για διακοπές.

Το μόνο που με χαλάει είναι ο γαλάζιος ουρανός γιατί μου θυμίζει την έστω και μηδαμινή σε…..
δύναμη φασιστική παρουσία των δεξιών και των (απο)κομμάτων τους.

Η άφιξή μου συνέπεσε με την έναρξη της απεργίας των ταξιτζήδων. Αυτής της άτιμης φάρας που αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο για κάθε φασίστα από την εποχή της Χούντας, αλλά και για τους απογόνους τους.

Αυτοί οι αληταράδες, είναι φανερό, πως δε λογαριάζουν τίποτα προκειμένου να αναστήσουν το ψοφίμι της δεξιάς και της Χούντας.

Ο ελληνικός λαός από την άλλη επιδεικνύει απαράδεκτη μαλθακότητα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ιδίως τώρα που ο λαός αυτός έχει μπολιαστεί με εκατομμύρια νέους Έλληνες, οι οποίοι κατατρεγμένοι βρήκαν καταφύγιο και στοργή ανάμεσα στους Έλληνες που θαυμάζουν και λατρεύουν έναν ΗΓΕΤΗ σαν το Γιώργο μας.

Κανονικά θα’ πρεπε να οργανωθούν σε τοπικές ομάδες υποστήριξης του σχεδίου σωτηρίας.

Θα ‘πρεπε οργανωμένα και μαζικά να αναλάβει η πλειοψηφία των Ελλήνων να τσακίσει τους φασίστες ταξιτζήδες όπου κι αν μαζεύονταν.

Δε μπορεί 100-150 καθάρματα να αποκλείουν την Αθήνα και να δημιουργούν αυτήν την καταστροφική εικόνα στο εξωτερικό.

Κάνω μία πρόταση που νομίζω θα λύσει άμεσα το πρόβλημα:
Να οργανωθούν ομάδες περιφρούρησης της τουριστικής βιομηχανίας μας. Οι συμμετέχοντες ελληνοποιημένοι Έλληνες με αμοιβή για να υποστηριχθούν οι αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Να ακυρωθούν ΟΛΕΣ οι άδειες ταξί ΑΜΕΣΑ! (Όποιος κυκλοφορήσει να κατάσχεται το όχημα και η περιουσία του και να φυλακίζεται)
Να αποδοθούν οι προσωρινές άδειες για τη σαιζόν σε ελληνοποιημένους αλλοδαπούς με αντίτιμο το 50% του τζίρου τους. Έτσι καταπολεμάμε την ανεργία στις ευαίσθητες αυτές ομάδες, δημιουργούμε καταπληκτική εικόνα στο εξωτερικό και δίνουμε ράπισμα στους φασίστες ρατσιστές.
Από Νοέμβρη και μετά ΑΝΟΙΓΕΙ για όλους το επάγγελμα, εκτός από όσα καθάρματα είχαν ως τώρα χουντο-άδειες καθώς και όσοι έχουν αποδεδειγμένα δράσει έστω μία φορά στη ζωή τους ενάντια στα συμφέροντα της Πατρίδας ή ενάντια στις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ να σώσει την Ελλάδα.
Μην επιτραπεί ξανά σε κανέναν αλήτη, σε καμία συντεχνία, σε κανέναν ανθέλληνα φασίστα και κομμουνο-φασίστα να φέρει εμπόδια στον εκλεκτό όλων των Ελλήνων και στην προσπάθειά του να μας σώσει και να φέρει την ανάπτυξη!

Πιστοί όλοι στον μεγάλο ηγέτη μας, ας εξαλείψουμε με κάθε τρόπο τα εμπόδια στο δρόμο της πατρίδας μας για ανάπτυξη και κυριαρχία στην Ευρώπη!

Ζήτω το ΠαΣοκ!
Ζήτω ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της Ελλάδας!
Ζήτω ο Γιώργος Παπανδρέου!!!

http://kostasxan.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *