Τελευταία Νέα

Ο Αντετοκούμπο, ο Παπανδρέου ο Καμίνης και η αναρχολαθρωμετανάστευση

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη


Πριν μερικά χρόνια, το ευκαιριακής σημαίας ανίκανο πνευματικά πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος, σχεδόν χαιρόταν που γίνονταν σεισμοί στην Ελλάδα και στην Τουρκία, γιατί νόμιζε ότι η εξωτερική πολιτική που επενδύει στον σκύλο διάσωσης της ΕΜΑΚ, είναι ποιο αποτελεσματική…
από την διπλωματία και τον Υπουργό Εξωτερικών, δυστυχώς όμως στην πορεία αποδείχτηκε ότι ο Νταβούτογλου ήταν ποιο αποτελεσματικός ως διπλωμάτης από τον σκύλο της ΕΜΑΚ πάνω στον οποίο είχε επενδύσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αργότερα το δουλοπρεπή και ανίκανο πνευματικά προσωπικό της Ελλάδος, με την ευκαιρία που παντρευόταν η κόρη του Ερντογκάν, νόμιζε ότι επενδύοντας στην σημαία ευκαιρίας της κουμπαριάς θα έλυνε τα προβλήματα του.

Δεν μπορώ να ξεχάσω και τον Νταλάρα ο οποίος σχεδόν για μια εικοσαετία είχε αναλάβει την επίλυση του κυπριακού με το μπουζούκι του.

Αλλά, πως να μην θυμηθώ και τον εξευτελισμό της ελληνικής πολιτείας στην περίπτωση της Υπατίας, ο οποίος οδήγησε στα ύψη την Χρυσή Αυγή.

Τώρα μας προέκυψε ο Αντετοκούμπο, ως σημαία ευκαιρίας για να βρούμε την λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδος.

Δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός ο Αντετοκούμπο, όπως δεν ήταν ούτε κακός ούτε καλός ο Αλβανός Τσενάι και δεν είχε ούτε έχει πρόβλημα ο έλληνας Πολίτης με κανέναν από τους δύο, κύριοι Καμίνη και Παπανδρέου.

Το πρόβλημα του ελληνικού λαού είστε εσείς ως πρόσωπα και ως αρχές, που εξακολουθείτε να παράγετε πολιτική στηριζόμενοι στον Αντετοκούμπο στον τσενάι στις κουμπαριές στα ζεμπέκικα και στον σκύλο διάσωσης σεισμοπλήκτων της ΕΜΑΚ .

Το ερώτημα παραμένει: Πόσους μετανάστες χρειάζεται η Ελλάδα; Από που θα τους εισάγει; Γιατί τους χρειάζεται; Για πόσο τους χρειάζεται; Και από ποιο τελωνείο θα μπαίνουν; Αυτά είναι τα θέματα που θα έπρεπε να σας απασχολήσουν πρώτα κύριοι και μετά βλέπομαι και την πορεία του φίλους μας του Αντετοκούμπο στο MBA.

Είναι ντροπή για ένα έθνος να επενδύει για την επίλυση των προβλημάτων του στο τυχαίο γεγονός της ανάδειξης ενός μπασκεμπολίστα.

Πραγματικά είναι ξευλίτα.

Είναι μεγαλύτερη τελικά η αξία του σκύλου της ΕΜΑΚ από εσάς.

Σε λίγα χρόνια θα πέφτουμε πάλι από τα σύννεφα, ότι θα βλέπομαι τα αποτελέσματα της αναρχολαθρωμετανάστευσης στην Ελλάδα, εκτός και αν όπως νομίζουν οι Παπανδρέου και Καμίνης, ότι θα γίνουν όλοι μπασκεμπολίστες και τους εξάγουμε στην Αμερική.

Αυτό δεν είναι κράτος, είναι μάλλον Ακαδημία μπάσκετ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *