Στ.Κοντονής: “Επ’ αόριστον αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα”!

Ο Σταύρος Κοντονής αφού είχε πάρει την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα ενημέρωσε τους ποδοσφαιρικούς φορείς για την απόφασή του να διακοπούν επ’αόριστον όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους ποδοσφαιρικούς φορείς να βοηθήσουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα της βίας. Άμεση εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και έλεγχο των οπαδών μέσω καμερών στα γήπεδα, τα μέτρα που ζητάει η Πολιτεία

Δηλαδή, θέτει ως βάση για τις όποιες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τρία μέτρα:

α) Κάμερες σε όλα τα γήπεδα

β) Τουρνικέ

γ) Ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ο κ.Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο, τον πρόεδρο της Football League Σπύρο Καλογιάννη και τον γ’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Τοπολιάτη, αφού απουσιάζει στο εξωτερικό ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης.

Παράλληλα, φέρεται να έχει ρίξει και μια …βόμβα στο τραπέζι, η οποία απειλεί τις ομάδες με τεράστιες οικονομικές απώλειες σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της Πολιτείας. To πότε θα αρχίσει είναι πλέον στο… χέρι αυτών που πρέπει να εφαρμόσουν τα τρία μέτρα του υφυπουργού ΑΘλητισμού. Oι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η αναβολή θα έχει διάρκειά 2-3 εβδομάδες.

Είναι δικαίωση του defencenet.gr που μόλις την Κυριακή γράφαμε ότι η κόντρα των δύο προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μπορεί να οδηγήσει σε τραγωδίες. Κάτι έπρεπε να γίνει τώρα γιατί του χρόνου θα βρίσκεται στη Super League και η ΑΕΚ. Τι θα γίνει τότε; Θα τσακώνονται τα “Βουβάλια” και θα την πληρώνουν τα “βατράχια”;

Σοβαρή η απόφαση της κυβέρνησης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *