Μαρκόπουλος: «Μόλις που τα φέρνουμε βόλτα με τη βουλευτική αποζημίωση»…

Γράφει το ΞΩΤΙΚΟ


Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς κ. Μαρκόπουλε… Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού το να…

διατυμπανίζεις ραδιοφωνικά ότι τα φέρνεις δύσκολα βόλτα με τη βουλευτική αποζημίωση… είναι προκλητικό.

Ο Ευβοιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος (να σας υπενθυμίσουμε…. και πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων), σχολιάζοντας στον Real fm τη περιβόητη διάταξη για την απαλλαγή των βουλευτών από το κόστος διέλευσης των διοδίων και τα όσα επακολούθησαν… μας άφησε εμβρόντητους με τα όσα δήλωσε.

«Οι βουλευτές κάνουν μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Τα χρήματα τα οποία παίρνουν αφορούν το σύνολο των εξόδων τους για να μπορούν να είναι αξιοπρεπείς και να μην είναι “ζήτουλες”» επεσήμανε και συμπλήρωσε… «Πρέπει από αυτά τα χρήματα να κάνουμε και έναν αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα».


Μην τα λέτε δημόσια, τουλάχιστον κρατήστε τα προσχήματα… Υποφέρει ο κόσμος κ. Μαρκόπουλε. Οι μικρομεσαίοι έγιναν φτωχοί και οι φτωχοί επαίτες!!! Να μη θίξω και για τις αυτοκτονίες συνανθρώπων μας καθώς θα χαρακτηριστώ ξωτικό που λαϊκίζει.

Διερωτώμαι όμως κ. βουλευτά, αν το εισόδημα σας το μήνα ήταν στην καλύτερη των περιπτώσεων γύρω στα 500 με 600 ευρώ τι θα κάνατε;;;; Τι θα λέγατε;;;;;;

Εσείς μιλάτε για προεκλογικό αγώνα και άλλοι δεν έχουν να φάνε!!!! Έλεος πια σε αυτή τη χώρα… 

Πόσα να αντέξουμε ακόμη!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *