Στο πορτμπαγκάζ ήταν κρυμμένοι οι ληστές – Πως έγινε η ληστεία στο “Γαλαξία” στη Λαμία

Συναγερμός στην αστυνομία για τον εντοπισμό των ληστών…

Είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους οι ληστές, που “χτυπήσαν” τη χρηματαποστολή, έξω από το s/m “Γαλαξίας” στα Γαλανέικα στη Λαμία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρπαξαν περισσότερα από 20.000 ευρώ, από τον υπάλληλο της χρηματαποστολής, μόλις βγήκε από το σούπερ μάρκετ.

Πως έγινε η ληστεία


Ήταν περίπου 2:30΄ το μεσημέρι, όταν το βαν της χρηματαποστολής έφθασε στο “Γαλαξία” για να πάρει τις εισπράξεις. Την στιγμή που ο υπάλληλος πήγε μέσα να πάρει τα χρήματα, το λευκό βανάκι, Fiat Punto (φώτο), πάρκαρε ακριβώς δίπλα.

Ο οδηγός, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ φορούσε περούκα, κατέβηκε και έφυγε πεζός προς το Lidl, αφήνοντας το βανάκι στο σημείο που βλέπετε.

Μόλις ο υπάλληλος της χρηματαποστολής βγήκε από το σούπερ μάρκετ, άνοιξε ξαφνικά το πορτμπαγκάζ από το βανάκι και πετάχτηκαν από μέσα δυο γεροδεμένοι άνδρες με τα πιστόλια στα χέρια, ενώ φορούσαν και κράνη μηχανής.

Οι δυο ληστές χωρίς να χάσουν χρόνο χτύπησαν τον υπάλληλο και τον έριξαν κάτω. Με την απειλή των όπλων πήραν την τσάντα με τα χρήματα και απομακρύνθηκαν σαν “κύριοι”, περπατώντας.

Βγήκαν από τον προαύλιο χώρο του “Γαλαξία” και επιβιβάστηκαν σε μια μηχανή Africa Twin, που είχαν αφήσει λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα έφυγαν προς τα νταμάρια με μεγάλη ταχύτητα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να τους ακολουθήσουν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής, αλλά λίγο αργότερα τους έχασαν.

Δείτε τι είπε στο LamiaReport, ένας από τους μάρτυρες που τους είδε να φεύγουν με τη μηχανή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το λευκό βανάκι είναι κλεμμένο, όπως και οι πινακίδες του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές εγκατέλειψαν τη μηχανή κοντά στο Ξηριά και διέφυγαν με ένα μπλε βαν, με το οποίο τους περίμενε ο τρίτος συνεργός.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *