Τελευταία Νέα

ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ . . .

NA ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ( ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ) ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ,ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ
ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΕ …..
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ:

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΣΗΜΕΙΟ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ
ΩΡΑ, ΟΡΚΙΖΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑ ΝΟΜΟ.
ΣΥΝΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ.ΤΩΡΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
ΚΗΡΥΣΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ
ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,
ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ Η ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.
ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ
“ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ” ΚΑΙ ΝΑ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ” ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.
ΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ-ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ-ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ;

ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ;

που να λέει:
Όλοι οι Έλληνες, συγκέντρωση στο τάδε σημείο, εκείνη την ημέρα και ώρα,
ορκιζόμεθα
και ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΣΣΟΜΕΘΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Ιμπεριαλισμός, εποικισμός και αποικιοκρατία
Κάθε λέξη που χρησιμοποιούμε αποτυπώνει τα όρια του φαντασιακού μας. Αποτυπώνει ανάγλυφα τον συναισθηματικό μας κόσμο. Αποτυπώνει τις προθέσεις μας και κυρίως προβλέπει τις ενέργειές μας. Αναλόγως των λέξεων που χρησιμοποιούμε ο νούς ανατροφοδοτεί τον ψυχοφυσικό μας κόσμο με συνειρμικό υλικό.
Συνεπώς οι λέξεις, ως αρμοί των ιδεών, έχουν συνέπειες. Συνέπειες όχι μόνον στο άμεσο μέλλον μας, αλλά κυρίως στην πορεία του ……
Ελληνισμού.
Όταν ένας Έλλην αποκαλεί τους εποίκους ως λαθρο-μετανάστες, το πρόθεμα λαθρο- δεν ακυρώνει τους συνειρμούς που θέλει να προκαλέσει ο εχθρός. Ο εχθρός παρουσιάζει τους εισβολείς ως οικονομικούς μετανάστες, πολιτικούς πρόσφυγες κλπ.
Όταν ο Έλλην δεν αποκαλεί τον εχθρό με το όνομά του, δεν είναι δυνατόν να περιμένει από την αίρεση των ναζωραίων κατακτητών να τους αποκαλέσει εισβολείς, εποίκους κλπ.
Η διατύπωση που χρησιμοποιεί ο Έλλην θα καθορίσει και τα όρια του Αγώνος. Αν μιλάς για λαθρομετανάστες, ο εχθρός θα σου απαντήσει, ε και; Τους νομιμοποιώ και τελείωσε το ζήτημα. Τώρα είναι νόμιμοι μετανάστες. Αν όμως μιλάς για εποίκους, για εισβολείς αυτό ανακαλεί πολεμικούς συνειρμούς, κάτι που σημαίνει εκδίωξη του εχθρού δια παντός μέσου.
Τις τελευταίες ημέρες λόγω του νομοσχεδίου που νομιμοποιεί τον ιμπεριαλισμό, τον εποικισμό και την αποικιοκρατία, αρκετοί Έλληνες αισθάνονται την ανάγκη να …διαμαρτυρηθούν!!! Τί να κάνουν; Να …διαμαρτυρηθούν! Γιατί να διαμαρτυρηθούν; Για να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και την μετανάστευση!
Όταν οι Έλληνες χρησιμοποιούν τους όρους «ιθαγένεια και μετανάστευση», όρους που χρησιμοποιεί ο εχθρός για να νομιμοποιήσει τον εποικισμό, τότε δεν χρειάζεται να δοθεί περαιτέρω αγών. Έχει ήδη ηττηθεί σε ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο ο Έλλην.
Όταν λέει ένας Έλλην διαμαρτύρομαι, αυτομάτως σημαίνει ότι δεν επαναστατώ. Σημαίνει ότι αναγνωρίζω στον εχθρό δικαίωμα εξουσίας και κυβερνήσεως.
Η μισελληνική συμμορία των κατακτητών δεν κάνει καν διάκριση υπηκοότητος και ιθαγενείας. Δεν αναγνωρίζει δίκαιον αίματος αλλά δίκαιον εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνον αποκαλούνται Έλληνες όλοι οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι εισβολείς, αλλά συγχρόνως και εμμέσως αλλάζει η ιθαγένεια των Ελλήνων που έχουν γεννηθεί σε ξένο έδαφος. Διότι αν ένας πακιστανός που έτυχε να γεννηθεί στην Ελλάδα είναι Έλλην, τότε ένας Έλλην που έτυχε να γεννηθεί στην Κίνα είναι κινέζος, σύμφωνα με το δίκαιο εδάφους των ναζωραίων κατακτητών.
Άρα οι συνέπειες του νομοσχεδίου είναι πολύ χειρότερες από αυτές που διατείνονται οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες.
Για να είσαι Έλλην, λένε τώρα οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες πρέπει να έχεις Ελληνικό αίμα και Ελληνική συνείδηση.
Και τίθεται το ερώτημα: αυτοί που διαμαρτύρονται έχουν Ελληνική συνείδηση;
Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος την φράση «διαμαρτύρομαι έξω από την Βουλή των Ελλήνων για να μην περάσει το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια»;
Ας δούμε πόσα κυριαρχικά δικαιώματα έχει αποποιηθεί ο Έλλην που χρησιμοποιεί αυτή την φράση.
Πρώτον ο όρος διαμαρτύρομαι σημαίνει απλώς αμφισβητώ/διαφωνώ. Δεν επαναστατώ, δεν αμφισβητώ την εξουσία των κατεχόντων την δύναμιν να με κυβερνούν. Σημαίνει εμμέσως πλήν σαφώς ότι τους αναγνωρίζω ως νομίμους εκπροσώπους μου. Απλώς διαφωνώ με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.
Δεύτερον η φράση, «έξω από την Βουλή των Ελλήνων», υπονοεί ότι το κτήριο που συμβολίζει τον μισελληνισμό, την διαφθορά, και τον ραγιαδισμό, είναι αποδεκτό σύμβολο εξουσίας των Ελλήνων. Άρα έμμεση αποδοχή της εξουσίας αυτών που δεν αναγνωρίζουν στους Έλληνες εθνική ανεξαρτησία.
Όταν κάποιος σε φτύνει κατάμουτρα ψηφίζοντας ένα νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την εισβολή και τον εποικισμό, και εσύ τον αποκαλείς Έλληνα βουλευτή, δεν έχεις κανένα δικαίωμα ύστερα να κλαυθμυρίζεις για τα αποτελέσματα. Εσύ φταις που τον αποκαλείς Έλληνα, δεν φταίει αυτός που είναι μισέλλην ναζωραίος κατακτητής.
Τρίτον, όταν χρησιμοποιείς τον όρο «νομοσχέδιο για την ιθαγένεια και την μετανάστευση», σημαίνει ότι εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζεις σε αλλοθρήσκους και αλλοφύλους τύπου Τζέφρυ Παπανδρέου να σου κανονίζουν ποιός είναι Έλλην. Μα τότε, δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Έχεις την υποχρέωση να κάνεις χαρακίρι.
Δεν φταίει ο Τζέφρυ και η συμμορία του για τα νομοσχέδια που ψηφίζει. Φταίς εσύ Έλληνα για τους Ελληνικούς Νόμους που δεν εφαρμόζεις. Αν η φαντασία σου δεν φτάνει έξω από τα όρια της κυβερνήσεως της Ελλάδος από τον Τζέφρυ, τότε δεν φταίει ο Τζέφρυ αλλά εσύ. Αν δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου κυβερνήτη της Ελλάδος, δεν φταίει ο Τζέφρυ αλλά εσύ.
Θέλεις να χάσει ο Τζέφρυ τον ύπνο του εν μία νυκτί; Θέλεις πραγματικώς;
Δημοσίευσε στο διαδίκτυο έναν Νόμο που θα λέει: Άμεση απέλαση όλων των εποίκων εντός 72 ωρών. Σύνταξέ τον εσύ όπως θέλεις. Συγχρόνως ανακοίνωσε ότι όλες οι Ελληνικές ομάδες, οργανώσεις, κινήσεις πολιτών κλπ, αυτοανακηρύσσονται σε Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Τώρα. Εδώ και τώρα. Δήλωσε ότι από τούδε και στο εξής οι νόμοι θα ψηφίζωνται από Έλληνες. Και ότι ταυτοχρόνως κηρύσσεις πολιτική ανυπακοή στην συμμορία του Τζέφρυ.
Δεν έχει σημασία αν αύριο, μετά την ανακοίνωση του Νόμου, δεν συνέλθει μία Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Αυτό που έχει σημασία Έλληνα είναι να καταλάβεις ότι εσύ έχεις εξουσία. Έχει σημασία να ξεπεράσεις τα στενά όρια του φαντασιακού σου, το οποίο προσπαθεί να τιθασεύσει η συμμορία του Τζέφρυ.
Κατανόησε ότι πρέπει και μπορείς να συντάσσεις νόμους, σύμφωνα με τα Ελληνικά συμφέροντα. Και να μην αφήνεις τον Τζέφρυ και άλλους βαρβάρους να συντάσσουν ανθελληνικούς νόμους. Αυτοί μισούν τους Έλληνες και τον Ελληνισμό. Αν εσύ δεν αισθάνεσαι δικαστής, νομοθέτης, εκτελεστική εξουσία, τότε είναι σαν να λές στον εχθρό: σφάξε με αγά μου, αλλά με το μαλακό σε παρακαλώ.
Και αυτό κάνουν όσοι Έλληνες δαπανούν χρήματα, χρόνο, ενέργεια, για να συγκεντρωθούν στην πλατεία συντάγματος και να πουν στον Τζέφρυ: Μην το κάνεις. Μην νομιμοποιείς τα εκατομμύρια αλλοφύλων και αλλοθρήσκων εισβολέων.
Και τί θα γίνει; Μήπως θα φοβηθεί η πράσινη συμμορία από τις διαμαρτυρίες; Η πράσινη συμμορία θα κατεβάσει τα ΜΑΤ και θα σε κτυπήσουν.
Αυτό θα κάνει η πράσινη συμμορία. Το ζήτημα είναι τί κάνεις εσύ Έλληνα.
Και δεν χρειάζεται αρχικώς να συμφωνήσουμε σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, ούτε σε συγκεκριμένο σημείο. Ούτε να συμφωνήσουμε σε μία και μόνον μία Εθνοσυνέλευση. Επειδή η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί επαναστατική γυμναστική μπορούμε να έχουμε πολλές Εθνοσυνελεύσεις εν Ελλάδι και στο εξωτερικό. Να λειτουργούν ταυτοχρόνως. Έτσι έκαναν και οι Γάλλοι επαναστάτες. Σκοπός είναι να θέσουμε σε λειτουργία τα ένστικτα ελευθερίας των Ελλήνων και να διεγείρουμε το φαντασιακό τους. Να ξεπεράσουμε τους στενούς ορίζοντες σκέψεως και να κατευθύνουμε την συλλογική ενέργεια των Ελλήνων σε έναν θηριώδη χείμαρρο που θα καταπνίξει τους εχθρούς. Η ώρα, το σημείο, η μέρα και οι εξωτερικοί τύποι της Εθνοσυνελεύσεως είναι δευτερευούσης σημασίας. Το πρωτεύον είναι η συμβολική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια σημαίνει δεν αναγνωρίζω στον Τζέφρυ το δικαίωμα να με αφανίσει ως Έθνος. Επαναστατώ.
Πριν κάποιοι ανιστόρητοι σχολιάσουν αρνητικώς, καλά θα κάνουν να διαβάσουν την ιστορία της Γαλλικής Επαναστάσεως. Όταν ο Λουδοβίκος και η αριστοκρατική κάστα ηρνείτο να συγκαλέσει το κοινοβούλιο και συνεχώς υποτιμούσε την Τρίτη Τάξη(έτσι ελέγοντο τότε οι αστοί), αυτοί συγκεντρώθηκαν σε ένα γήπεδο του τέννις κοντά στο παλάτι των Βερσαλλιών στις 20 Ιουνίου «1789». Ορκίστηκαν ότι δεν θα διαχωριστούν, και άρχισαν να αυτοαποκαλούνται Εθνική Συνέλευση, γράφωντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τον Βασιλιά, το παπαδαριό και τους μεγαλογαιοκτήμονες.
Η επαναστατική τους πράξη είχε σκοπό την κατάργηση των εξουσιών του Βασιλέως και την απόδοση των εξουσιών στον Γαλλικό λαό. Αμέσως σχημάτισαν δική τους πολιτοφυλακή, συνέταξαν δικό τους σύνταγμα, και το κυριώτερο: Την νύκτα της 4ης Αυγούστου «1789» κατήργησαν όλα τα προνόμια του Βασιλέως, του παπαδαριού και των ευγενών.
Και άρχισαν να νομοθετούν μόνοι τους. Αδιαφορώντας για τις εντολές της μοναρχίας.
Έτσι πράττουν διαμαρτυρόμενε Έλληνα όσοι θέλουν να επιβιώσουν. Οι Θεοί και οι Πρόγονοι δεν σου ζητούν καν να χύσεις το αίμα σου για την Πατρίδα. Δεν σου ζητούν να γίνεις εθνομάρτυρας. Το μόνο που σου ζητούν είναι να βροντοφωνάξεις ότι από σήμερα εσύ έχεις την εξουσία να νομοθετείς. Να ορκιστείς ότι οι εξουσίες πηγάζουν από το Έθνος και τον Λαό.
Να ψηφίσεις εσύ Έλληνα έναν νόμο. Ναι εσύ, ο απλός Έλληνας να γίνεις νομοθέτης. Δημοσίευσε στην ιστοσελίδα σου έναν νόμο για την ιθαγένεια. Δήλωσε ότι είσαι δικαστής. Η πράξη σου είναι συμβολική μεν, άκρως επαναστατική δε.
Δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσεις την γειτονιά και τους φίλους σου, στην Συντακτική Εθνοσυνέλευση της περιφέρειάς σου. Φώναξε ευθαρσώς ότι δεν αναγνωρίζεις καμμία εξουσία στον Τζέφρυ και την μισελληνική συμμορία του. Δεν χρειάζεται να παίζεις ξύλο με τα ΜΑΤ. Αν κάνεις αυτές τις απλές ενέργειες οι περισσότεροι αστυνομικοί θα έρθουν μαζί σου, θα γίνουν πολιτοφύλακες της Συντακτικής Εθνοσυνελεύσεως.
Μην δίνεις την χαρά στον Τζέφρυ να σε φτύνει κατάμουτρα. Φτύστον εσύ κατάμουτρα.
Μην του λές, διαμαρτύρομαι. Πέστου, νομοθετώ.
Μην του λές θα έρθω έξω από το κοινοβούλιο. Πέστου θα σου διαλύσω το κυνοβούλιο Τζέφρυ.
Μην του λές, δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό που ψηφίζεις Τζέφρυ. Ψήφισε εσύ το σωστό και το δίκαιο.
Έλληνα, μην παραχωρείς την εξουσία που σου ανήκει στον Τζέφρυ. Το να αυτοανακηρυχθείς σε εξουσία δεν είναι δύσκολο Έλληνα. Έχεις απέναντί σου ένα αξιοθρήνητο ευρωγιουσουφάκι. Εσύ το κάνεις δύσκολο. Με το να λές διαμαρτύρομαι. Με το να λές, δεν θέλουμε άλλους μετανάστες. Με το να λές, να καταψηφιστεί το νομοσχέδιο της Βουλής. Όλες αυτές οι φράσεις αναδύουν μία δυσωδία ηττοπάθειας και ραγιαδισμού. Υπονοούν ότι ο Τζέφρυ είναι ο αφέντης και εσύ ο ραγιάς.
Δεν έχεις παρά να πεις στον Τζέφρυ ότι εσύ είσαι ο αφέντης, και ο Τζέφρυ αμέσως θα υπακούσει. Όταν ο Τζεφρυ διαπιστώσει ότι ο Ελληνικός Λαός θεσπίζει τους δικούς του νόμους, ότι σε πλατείες, σε χωριά, σε καφετέριες, σε στρατώνες, σε εργοστάσια, σε πανεπιστήμια, σε γειτονιές, δημιουργούνται αυθορμήτως μικρές Εθνικές Συνελεύσεις και ψηφίζουν νόμους, τους οποίους αναρτούν σε δημόσιο σημείο και αμέσως τους κάνουν πράξη, τότε ο Τζέφρυ δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να σκύψει τον αυχένα μπροστά σου Έλληνα.
Ο Τζέφρυ έχει την ψυχολογία του θρασύδειλου. Υποτάσσεται όταν διαπιστώσει απέναντί του δύναμη, θράσος, εξουσία, πυγμή. Και αντιθέτως αποθρασύνεται όταν διαπιστώσει απέναντί του σεβασμό, δειλία, υποχωρητικότητα.
Αν δεν γράψεις τον δικό σου νόμο για την ιθαγένεια, και δεν τον δημοσιεύσεις ώστε να δείξεις στον Τζέφρυ ότι είναι ένα μηδενικό, μην διαμαρτύρεσαι. Διότι γελοιοποιείς τον εαυτό σου και τους φίλους σου.
Αν μπορείς να φανταστείς Έλληνα ότι είσαι ελεύθερος άνθρωπος, και ότι δεν υποτάσσεσαι στα φιρμάνια της συμμορίας του Τζέφρυ, τότε θα μπορείς και να το εκφράσεις με λόγια. Αν μπορείς να εκφράσεις την ελευθερία σου με λόγια, τότε θα την δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο με έναν νόμο. Αν δημοσιεύσεις τον πόθο σου για ελευθερία, σημαίνει ότι μπορείς να το κάνεις πράξη αυτο-ανακηρύσσων τον εαυτό σου σε Νομοθέτη και Δικαστή. Αν αυτο-ανακηρυχθείς σε Νομοθέτη και Δικαστή, θα νομοθετήσεις τον αφανισμό της συμμορίας των μισελλήνων κατακτητών, αντί να νομοθετούν αυτοί τον δικό σου αφανισμό.
Η διαφορά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητος μετράται μόνον με την επιτυχία.
Γράψε στο διαδίκτυο ότι είσαι ανεξάρτητος. Ότι είσαι ελεύθερος. Ότι απειθαρχείς στον γενίτσαρο Τζέφρυ. Γράψε ότι από εδώ και πέρα θα συντάσσεις και θα ψηφίζεις Ελληνικούς Νόμους, και θα καταργείς τα οθωμανικά φιρμάνια του γενίτσαρου Τζέφρυ.
Κάνε το πρώτο βήμα. Και θα διαπιστώσεις ότι οι Αθάνατοι Θεοί θα σε συντροφεύουν σε κάθε νικηφόρα μάχη εναντίον του κτηνώδους εχθρού.
Ιφικράτης Χολαργεύς

ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
http://krisaion.pblogs.gr

FRINI

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ,ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΜΗ ΓΑΜΑΣ,ΜΗ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ ΜΗ..ΜΗ….ΜΗ…ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΝΑΜΕ ΦΛΩΡΟΙ……ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΑΣ.ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ…….ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ…..ΟΥΣΤ

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΛΙΕΝ ΤΖΕΦΡΟΥΜΠΑ ΠΑΠΑΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
  ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΟΛΑΝ ΦΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗ
  ΜΩΒ ΓΡΑΒΑΤΑ
  ΤΡΕΞΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ
  ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ 11ΕΚΙΘΑΓΕΝΕΙΣ +8ΕΚ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ
  ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ
  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ……

  Reply
 3. Ανώνυμος

  10:47 ένσημα κολλάς;
  Η τα κάνεις σουβλάκια;
  Μαλάκα που θα μιλήσεις για τα ελληνάκια.
  Εσύ που τόσα χρόνια φοροδιαφεύγεις και εισφοροδιαφέυγεις και έχεις ρουφήξει τον άμπακο σε επιδοτήσεις.
  Ουστ, ρε λαμόγιομ σκατομαλάκα του κερατάμ ουστ!!!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  10:47, άσε το παραμυθάκι σου δεν το βαρέθηκες τόσα χρόνια?
  Ούτε πεντάχρονο δεν τα πιστεύει πια αυτά.
  Εκτός αν θέλεις μουσικό και ψάχνεις στους οικοδόμους, ή το ανάποδο.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ.ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ?

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Ελληνες καντε διαλειμα στην επανασταση.Αυριο ειναι Τσικνοπεμπτη ορμηστε στα παιδακια…Φατε μεχρι να σκασετε οσο δινουν χρημα οι γερμανοι και το ΔΝΤ,γιατι οταν τα κοψουν θα τρωτε τα σκατα του Αλαβανου και της παπαρηγας.Εμπρος λοιπον ορματε στις ταβερνες,αλλωστε αυτο ηταν που παντα καναμε καλυτερα.Νουμερο ενα χλεμπονιαριδες του κοσμου.Α,καντε και ενα τεστ στις ταβερνες μετρηστε κοσμο και θα δειτε τι κριση και τη πεινα επεσε στην πατριδα μας.Ουτε καρφιτσα δεν θα πεφτει

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Πουτάνας γιοι νεοταξίτες, 23% ΦΠΑ για να κυριαρχήσουν οι πολυεθνικές.
  Σας γαμώ ρε πούστηδες, γαμώ τα μυαλά σας στα κάγκελα πουτάνας γιοι και κόρες.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *