Μυστικά για να μειώσεις το ακρυλαμίδιο από τις τηγανητές πατάτες…

Τηγανητές πατάτες! Ο απόλυτος διατροφικός πειρασμός που απολαμβάνεις συχνά, πυκνά.

Πρέπει όμως να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες υγιεινής και μαγειρικής για να τις σερβίρεις ήσυχη:

“Μια διατροφική απειλή που έχουν οι τηγανητές πατάτες είναι το ακρυλαμίδιο, το οποίο παράγεται όταν κάποια τρόφιμα μαγειρευτούν σε υψηλή θερμοκρασία (π.χ. τηγάνισμα)” εξηγεί η διαιτολόγος διατροφολόγος Ευθυμία Δέδε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ….
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *