Ε ρε γλέντια…..άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ ! – Φεύγει από το τμήμα οικονομίας ο Γιάννης Μηλιός

Ανακοίνωσε μέσω twitter ότι φεύγει από το τμήμα οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

 Με ένα αιφνίδιο «τιτίβισμα» ο Γιάννης Μηλιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
    Φαίνεται ότι οι ανέφελες ημέρες που διήνυσε ο οικονομολόγος με την Κουμουνδούρου ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Ο Γιάννης Μηλιός με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης αποχαιρέτησε το τμήμα οικονομικής πολιτικής. ««Τμήμα οικονομικής
πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

    Η απόφαση του κ. Μηλιού, ασφαλώς δεν είναι άσχετη με τις αντιπαραθέσεις που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα με τους χειρισμούς του Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.
    Ο κ. Μηλιός είχε αντιδράσει έντονα στη συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup με σχετικό άρθρο στο οποίο είχε αποδομήσει και ειρωνευθεί την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών. Στον κ. Μηλιό είχε απαντήσει τότε ο κ. Βαρουφάκης ο οποίος τον κατηγόρησε ότι υιοθετούσε την επιχειρηματολογία της ΝΔ.
    Ενώ και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είχε ασκήσει δριμεία κριτική εναντίον του, λέγοντας πως δεν πρέπει να εκφράζονται τέτοιες απόψεις από ένα στέλεχος που είναι ακόμη υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του κόμματος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *