Η Χρυσή Αυγή στα Γρεβενά… Φωτογραφίες από τη χθεσινή επίσκεψη

Την Κυριακή 16 Ιουνίου κλιμάκιο συναγωνιστών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, με επικεφαλής τον συναγωνιστή Στέργιο Τούφα έκανε ενημερωτικές δράσεις στα Γρεβενά και την Καστοριά…
Πρώτη στάση στα Γρεβενά όπου νωρίς το απόγευμα μοιράσαμε φυλλάδια, εφημερίδες του κινήματος και άλλο ενημερωτικό υλικό στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών και στους γύρω πεζόδρομους. 

Η απήχηση της δράσης μας στους κατοίκους των Γρεβενών ήταν θετικότατη και η υποδοχή στους συναγωνιστές εγκάρδια και συγκινητική.

Στη συνέχεια μεταβήκαμε στην Καστοριά όπου μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς μοιράσαμε και εκεί φυλλάδια και εφημερίδες, συνομιλήσαμε με τον κόσμο σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και επικοινωνήσαμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής.


Η Περιφερειακή Διοίκηση Δυτικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις ενημερωτικές δράσεις της σε όλους τους νομούς της πολύπαθης Περιφέρειας μας, τις επόμενες μέρες θα επισκεφτούμε τη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και την Κοζάνη.

Υ.Γ. ελπίζουμε τα αντανακλαστικά του Αστυνομικού Τμήματος Γρεβενών να ενεργοποιούνται με ταχύτητα και ζήλο και όταν απειλείται η ζωή ή οι περιουσίες των κατοίκων του νομού Γρεβενών από αλλοδαπούς εγκληματίες και δολοφόνους και να μην χρειάζεται να έχει “μπάρμπα-βουλευτή στην Κορώνη” όποιος Γρεβενιώτης δέχεται επίθεση και απειλείται η ζωή του από τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες που πηγαίνουν προς Ηγουμενίτσα…



http://vatolakkiotis.blogspot.gr
grevnews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *