Σίλντενφελντ, η επιστροφή

Ο παίκτης που έστειλε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει 3,5 μήνες μετά, ως …

αντίπαλος.Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έγραψε 19 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2013, με τις δυο τελευταίες να μένουν στην ιστορία η κάθε μια για διαφορετικό λόγο.
Τη τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Αστέρα στη Τρίπολη και ενώ προηγούταν με 0-2, στο 90’ ο Κροάτης με μια… σφαλιάρα στον Σανκαρέ μέσα στη μεγάλη περιοχή αποβλήθηκε και έδωσε το δικαίωμα στον Αστέρα να μειώσει σε 1-2 και να μετατρέψει τα τελευταία λεπτά του αγώνα σε θρίλερ. Ο ΠΑΟΚ κράτησε τη νίκη, και ο κεντρικός αμυντικός τιμωρήθηκε με ποινή δυο αγωνιστικών.

Επέστρεψε τη τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τα Γιάννινα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη και παράλληλα να μη κερδίσει ο Ατρόμητος για να «κλέψει» τη πρωτιά στα πλέι οφ. Ο Δικέφαλος πήρε τελικά τη νίκη με 1-2, με τον Σίλντενφελντ να σκοράρει στο 74’, γκολ που αποδείχθηκε «χρυσό» καθώς ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στα πλέι οφ.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σίλντενφελντ μετρά πέντε συμμετοχές και έχει πετύχει ένα γκολ, κόντρα στον Εργοτέλη για το κύπελλο

.paok24.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *