ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..

Παρακολουθώντας αποσβολωμένος τα γεγονότα των τελευταίων ημερών,έκπληκτος με την ταχύτητα δράσης της ελληνικής δικαιοσύνης,με την ομοψυχία όλων των κομμάτων του ”κλεπτοκρατικού” τόξου,την απίστευτη νομική κατάρτιση των αδέσμευτων δημοσιογράφων μας…..ΜΠΕΡΔΕΎΤΗΚΑ.
Μιλάμε για την….
απόλυτη παράνοια,μιλάμε για θέατρο του παραλόγου,το κτήνος βρυχάται,οι προφητείες παίρνουν σάρκα και οστά,δυστυχώς η Ελλάδα χάνεται και μαζί όλοι εμείς.

Γιατί εμείς είμαστε το ΘΕΜΑ,ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. Πως έχουμε επιτρέψει αυτοί που εκλέγονται από εμάς για να μας αντιπροσωπεύουν στην βουλή να έχουν όλα αυτά τα προνόμια?Πως έχουμε επιτρέψει οικογένειες,ανύπαρκτους,ανεπάγγελτους,εξαρτημένους συμφερόντων να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς και να δικαιούνται ασυλία και παραγραφή εγκλημάτων?Πως δεχόμαστε να αναλαμβάνουν την ”πολιτική ευθύνη” για καταφανέστατες δόλιες ενέργειες εναντίον του δημοσίου συμφέροντος?Χιλιάδες σκάνδαλα,χιλιάδες ερωτήματα αλλά μια κατάληξη,ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

Νιώθοντας σαν λιοντάρι στο κλουβί,σαν πληγωμένο αγρίμι που με κυνηγάνε,διαισθανόμενος οτι πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτήν την ιστοσελίδα μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες θεωρώ πως ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας,μαζί και την πορεία της πατρίδας μας.

Σαν πολιτικά όντα που είμαστε δεν είναι δυνατόν να εφησυχαζόμαστε πια,δεν μπορούμε πλέον να αφήνουμε σε άλλους την μοίρα μας.Δεν μπορούμε να αφήνουμε ατιμώρητους,αυτούς που αθώωναν τον άκη στην βουλή να το παίζουν τιμητές της δημοκρατίας,ενώ και οι ίδιοι όπως νιώθουμε όλοι συμμετείχαν στο πάρτι.Δεν μπορούν όλοι αυτοί να μας εκπροσωπούν,δεν μπορούμε να διαιρούμαστε σε δεξιούς,ακροδεξιούς,κεντρώους,αριστερούς,αναρχικούς,κομμουνιστές.Είμαστε πρώτα Έλληνες πολίτες.

Στη δημοκρατία πρέπει να συμμετέχουμε όλοι,η τεχνολογία πλέον μπορεί να βοηθήσει σε δημοψηφίσματα,πρέπει σαν πολίτες να αναλάβουμε τις ευθύνες μας,ούτε να μας χαϊδεύουν τα αυτιά ούτε να μας χωρίζουν σε α’ διαλογής και β’.Τέσσερις πυλώνες έχει ανάγκη η κοινωνία, δωρεάν υγεία,παιδεία,ασφάλεια, δικαιοσύνη κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό,μόνο τα συμφέροντα των ολιγαρχών. Δεν είναι μόνο αριστερή θέση αυτή,είναι προυπόθεση του Συντάγματος,είναι το θεμέλιο μιας δημοκρατικής κοινωνίας.Στο όνομα όλων αυτών τα λαμόγια έκαναν εγκλήματα,θέσπισαν νόμους φωτογραφικούς που εξυπηρετούσαν αυτούς που θα τους έδιναν την πολυπόθητη δημοσιότητα.Θυμηθείτε πριν τον ανασχηματισμό πόσες ώρες έγραψε ο άδωνις στα κανάλια,υπουργός υγείας ο τηλεβιβλιοπώλης?Φοροδιαφυγή από όλους και με ελαφρά την καρδία φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι,αυτοί υπογράφανε τις αυξήσεις στον μισθό τους,αυτοί κάνανε τις προσλήψεις?

Πρέπει όλοι να αναλάβουμε πρωτοβουλίες,μέσα απο το διαδίκτυο,μέσα απο τον κοινωνικό μας περίγυρο,πρέπει να αποκαθηλώσουμε το υπάρχον σύστημα,μέσα από το σύστημα όμως.Μέσα απο ένα κίνημα πολιτών,απλών καθημερινών πολιτών,χωρίς κόμματα και παρωχημένες ιδεολογίες,χρειάζεται πραγματικά μια επανίδρυση της δημοκρατίας,με διευρυμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις.Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε θεατές των εξελίξεων,πρέπει να τις διαμορφώσουμε εμείς,να μάθουμε απο τα λάθη μας και να είμαστε ανοιχτοί σε οτι συμφέρει το καλό της κοινωνίας όχι το ατομικό μας συμφέρον ή το συμφέρον της κοινωνικής μας ομάδας.Πολλοί θα ζητήσετε προτάσεις,ηγέτες και όμως δεν τους χρειαζόμαστε.

Προτάσεις έχουμε όλοι,οργή απίστευτη,ομοψυχία και θάρρος δεν έχουμε,ενωμένοι δεν είμαστε, σκοπός και στόχος όμως υπάρχει,βγείτε μπροστά αδέλφια όποιοι κι αν είστε,όπου κι αν ανήκατε. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *