ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ… Ο άνθρωπος που προέβλεψε τις ταραχές στην Αθήνα, Τώρα προειδοποιεί για την κόλαση θα ξεσπάσει μόλις η Ελλάδα βγει από Ευρώ…

Με την προσοχή του κόσμου να εξακολουθεί να παραμένει στην Ελλάδα, σήμερα ο άνθρωπος που είπε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία, και πως θα υπάρξουν ταραχές και χάος στην Αθήνα, προειδοποιεί μέσω του KingWorldNews, ότι όλη η κόλαση θα ξεσπάσει αφού η Ελλάδα πρόκειται να βγει από το ευρώ .
Michael Pento: «Ήμουν ξεκάθαρος όταν είπα πως θα υπάρξουν ταραχές και πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα στη συνέντευξη μου στις 21 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς, ταραχές και πολιτική αναταραχή έχουν ήδη ξεσπάσει, όμως, είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι ακόμα κι αν αυτό που είχα προβλέψει ίσχυσε, δεν ήμουν ευτυχής να δω τις ταραχές που λαμβάνουν χώρα. Η παρακάτω εικόνα προέρχεται από τις ταραχές στην Ελλάδα που συνέβησαν μέσα σε λίγες μέρες από τη συνέντευξη μου. Αυτή η εικόνα δημοσιεύεται από το BBC με τίτλο «Βία στην Αθήνα».

«Είναι ενδιαφέρον το εξής γεγονός. Την ίδια μέρα που έδωσα συνέντευξη στο King World News, έδωσα ακόμα μία σε μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εταιρείες μέσων ενημέρωσης στον κόσμο. Για την ιστορία, αυτή η συνέντευξη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, λόγω των ολέθριων προβλέψεων που έκανα, αλλά δόθηκε στη δημοσιότητα από το King World News. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Δυστυχώς, ό, τι είχα προβλέψει έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Έχουμε δει διαδηλώσεις στους δρόμους της Αθήνας, και ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίζει να ξεφύγει από την ελληνική κυβέρνηση. Πιστεύω ακράδαντα ότι, δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η αρχή της εμφύλιας διαμάχης, γιατί οι Έλληνες αισθάνονται προδομένοι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα φύγει από την Ευρωζώνη είτε οικειοθελώς είτε με διωγμό. Έχουμε ήδη ακούσει από την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ πως δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική στην Ελλάδα και πως αυτό είναι μόνο η αρχή των μέτρων λιτότητας που θα επιβληθούν από την ΤΡΟΙΚΑ στη χώρα. Και η συμφωνία, η οποία πραγματικά δεν ήταν αληθινή σε όλα, δεν είναι αποδεκτή από τον ελληνικό πληθυσμό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Έτσι, όπως είπα από την αρχή, δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Έχουμε ήδη δει την κοινωνική αναταραχή να ξεκινά και αυτό θα οδηγήσει τους Έλληνες πίσω στη δραχμή».

«Ο Ελληνικός Λαός αισθάνεται προδομένος από την κυβέρνηση Τσίπρα»
«Αυτό είναι κάτι που δεν θέλω να βλέπω να συμβαίνει. Πάντα προσευχόμουν για την ειρήνη, αλλά οι Έλληνες αισθάνονται ότι η κυβέρνηση Τσίπρας διέπραξε προδοσία με τη διαπραγμάτευση για μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία με την τρόικα. Έτσι, έχουμε ήδη δει τον ελληνικό λαό να αρχίσει να διαμαρτύρεται για μια ακόμη φορά. Η Ελλάδα είναι ήδη βυθισμένη σε μια κατάθλιψη, αλλά πρόκειται να υπάρξει μια πολύ βαθύτερη ύφεση. Παρά τη Λιτότητα που έχει επιβληθεί το ΔΝΤ, μέσω της Τρόικα θέλει να επιβάλει κι άλλα μέτρα. Γι “αυτό είπα από την αρχή ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία. Οι δύο πλευρές είναι διαμετρικά αντίθετες μεταξύ τους και αυτό θα οδηγήσει την Ελλάδα σε έξοδο από την Ευρωζώνη και στη συνέχεια θα ξεσπάσει κόλαση».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *