Μπουτάρη μην τολμήσεις να στήσεις άγαλμα του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Γράφει ο Θάνος

Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για πλάκα όμως αναδημοσιεύθηκε σε τόσα πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες που πλέον δεν μπορεί να είναι παρά αλήθεια….

Η είδηση:

Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο…..
πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης ανέφερε πως παλιότερα ποτέ δεν είχε η πόλη τη φιλοσοφία μιας «τουριστικής πόλης» και δήλωσε: «Η αύξηση του αριθμού των Τούρκων τουριστών που ήρθαν στην πόλη μάς ενθουσίασε και μας ώθησε σε αυτό το βήμα. Η πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης και των γύρω δήμων προέρχεται από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Εδώ υπάρχουν οθωμανικά μνημεία. Εμείς λοιπόν συζητήσαμε με τους γύρω δήμους και αποφασίσαμε να προβάλλουμε την οθωμανική κληρονομιά».

newsbomb

Δηλαδή για να καταλάβω βρε παιδιά, ο Μπουτάρης θέλει να στήσει άγαλμα του σφαγέα Κεμάλ στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης;
Το έχει χάσει το μυαλό του τελείως;
Χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη;
Μπορεί κάποιος να τον συνεφέρει; Να του δώσει μια θεραπευτική αγωγή βρε αδερφέ….

Εκτός αν έχει σώας τας φρένας και απλά πάσχει από “οξεία προδοτίτιδα”…..

Αποφάσισε λέει και μάλιστα συμφώνησαν και οι υπόλοιποι δήμοι (!) να στήσει άγαλμα στο μογγολικό κάθαρμα που ευθύνεται για τις σφαγές, τους βιασμούς και την εκδίωξη των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Τον οποίων οι απόγονοι ζούν στην μαρτυρική Θεσσαλονίκη!!!

Πρέπει λέει να τονίσουμε το οθωμανικό παρελθόν της Θεσσαλονίκης…
Δηλαδή να τονίσουμε ποιο ακριβώς παρελθόν;

Επείδη τυγχάνει να βρίσκονται μερικά πανέμορφα αρχοντικά που κατείχαν οι Τούρκοι κατακτητές της πόλης. Και τα οποία φυσικά είναι δημιουργήματα Ελλήνων αρχιτεκτόνων και μηχανικών…. Γιατί κι ολόκληρη την Ανατολική Τουρκία να ψάξετε τέτοια οικήματα δεν πρόκειται να βρείτε…. (δεν λέω την Δυτική Μ. Ασία ή τον Πόντο γιατί εκεί βρίσκονται τα αρχοντικά των Ελλήνων που έδιωξε ο Ατατούρκ…)

Η Σμύρνη καίγεται από τις ορδές του Ατατούρκ

Η πανέμορφη ελληνική νύφη του Θερμαϊκού…. Το καμάρι των Βυζαντινών προγόνων μας και το καμάρι του σύγχρονου μακεδονικού ελληνισμού που γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό, έχει την ατυχία να διοικείται από έναν δήμαρχο που δεν σέβεται την ίδια την ύπαρξή της…

Οι στρατιώτες του Ατατούρκ φωτογραφίζονται γύρω από γδαρμένο πτώμα Ελληνα του Πόντου

Η Θεσσαλονίκη τραγικέ Μπουτάρη, κατοικείται στο μεγαλύτερο ποσοστό της από Μικρασιάτες Ελληνες. Από αυτούς που ήρθαν κατατρεγμένοι από τον τουρκομογγόλο Κεμάλ Ατατούρκ…
Καταλαβαίνεις;

Η προκλητικά προδοτική σου συμπεριφορά να τοποθετήσεις ένα άγαλμα που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην παραμικρή γωνιά της αγίας ελληνικής γης στο κέντρο της πιο μαρτυρικής από τον σφαγέα, πόλης της Ελλάδας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη….

Σε προκαλώ μην τολμήσεις ούτε να διανοηθείς να τοποθετήσεις τέτοιο ανοσιούργημα στην πλατεία Αριστοτέλους….

Μην προκαλείς την τύχη σου….
Αρκετά ανέχθηκε ο ελληνικός λαός της Θεσσαλονίκης…
Μπορεί εσφαλμένα να αδιαφόρησε όταν εκλέχθηκες από τους αριστερούς ψηφοφόρους που απορούν κι αυτοί πλεόν με το τι ψήφισαν… όμως πρόσεχε.

Οι βλασφήμιες και οι ασχήμιες δεν γίνεται να συνεχιστούν ατιμώρητα επ΄άπειρον….
Είσαι γέρος το δέχομαι…
Είσαι μπεκρής με “γειά σου με χαρά σου”…
Σε έβγαλαν καλώς ή κακώς, δήμαρχο….
Αλλά πρόσεξε…

Η αηδία και ο εξευτελισμός έχουν τα όρια τους….
Το να λες θα βάλω άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης είναι σαν να λέει ο δήμαρχος του Διστόμου ότι θα τοποθετήσει άγαλμα του Χίτλερ στο κέντρο του μαρτυρικού Διστόμου…

Δεν γίνεται….

Αντί να σκέφτεσαι πως θα εορτασθούν τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης μας από τις τουρκικές ορδές από τον δοξασμένο ελληνικό στρατό που έχυσε ποτάμια αίματος για την αγαπημένη πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, τολμάς να αποφασίζεις πως θα “λερώσεις” το κέντρο της πόλης;

Οι παπούδες και οι γιαγιάδες μας κλαίνε τους σφαγμένους από τις ορδές των Μογγόλων του Κεμάλ

Ορκίζομαι στο αίμα των παπούδων μου που σφάχθηκαν από τις ορδές του Κεμάλ και στην Μακεδονίτικη καταγωγή του πατέρα μου που γεννήθηκε στην αγία πόλη της Θεσσαλονίκης, ότι αν τολμήσεις να σηκώσεις τέτοιο ανοσιούργημα στο κέντρο της πατρίδας μας …. θα τελειώσεις μαζί με το άγαλμα….

Και τους Τούρκους τουρίστες και τα λεφτά τους δεν τους θέλουμε…
Αρκετά έχουμε υποφέρει από όλους… κι αυτούς και τους προγόνους τους….
Φτάνει.

Υπάρχει ένα πράγμα που δεν εξαγοράζεται ούτε μέ ολα τα πλούτη της γής.
Κι αυτό είναι ένα κληροδότημα των προγόνων μας.
Η τιμή.

ΘΑΝΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *