ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την αυτοκτονία επιχειρηματία λίγες ώρες μετά από βραδινή διασκέδαση! Ποιες ήταν οι τελευταίες του λέξεις…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την αυτοκτονία του επιχειρηματία… Στο πένθος έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία των Ανωγείων η είδηση του θανάτου ενός 62χρονου επιχειρηματία και
οικογενειάρχη της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος, έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι του και λίγη ώρα αργότερα κρεμάστηκε από ένα δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Σε σημείωμα που άφησε στην οικογένειά του ο 62χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο 62χρονος βρέθηκε από τους οικείους του στο σημείο όπου λίγο νωρίτερα είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, ο οποίος δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι.

Μάλιστα, αρκετοί αναφέρουν πως φαινόταν να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και αναφέρουν πως απολάμβανε τη ζωή με την οικογένειά του. Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ήταν εκείνο που τον οδήγησε να βάλει τέρμα στη ζωή του με τον τραγικό αυτό τρόπο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 15.00 από τον ιερό Ναό Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την προηγούμενη βραδιά ο ίδιος φαινόταν ευδιάθετος βρισκόμενος σε καφενείο με συγχωριανούς του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *